oogopslag

Laat je oogopslag niet langer jouw leeftijd verraden!

Slaapgebrek, drukte, ongezond eten. We weten heus wel hoe het moet, maar toch is het soms moeilijk echt goed voor jezelf te zorgen. En wanneer we een tijd lang wat minder zorgvuldig met onszelf zijn omgegaan, is dat helaas vaak terug te zien in de spiegel, vooral in het gebied rond de ogen. Tel de onvermijdelijke huidveroudering daarbij op, en je krijgt al snel te maken met wallen, donkere kringen en kraaienpootjes die je liever ziet gaan dan komen!.

Een frisse look

Als je je er een stuk minder fris, jeugdig en uitgerust uitziet dan dat je je voelt, kan dat storend zijn. Natuurlijk kan make-up je een handje helpen voor een uitgeruste uitstraling, maar het is begrijpelijk als je niet altijd zin hebt in dat tijdrovende ritueel. Daarbij verstop je met make-up je klachten wel, maar worden ze er niet door verminderd. Gelukkig bestaan er doeltreffende methoden om écht van je wallen, donkere kringen en fijne lijntjes verlost te worden, zodat jij die frisse look hebt die bij je past.

Onoverkomelijk fenomeen

Wallen en donkere kringen lijken misschien op elkaar, toch zijn het twee verschillende klachten. Wallen zijn niets anders dan ophopingen van vocht en vet. Je krijgt wallen niet alleen door te weinig slaap of te veel stress, het is namelijk een onoverkomelijk fenomeen dat hoort bij het verouderingsproces. Ook kunnen erfelijke factoren dit verergeren. Zo kan het zijn dat je een wat kleine oogkas hebt waardoor de huid onder je ogen wegzakt, of verslapt je huid door de afname van bindweefsel.

Zorgen voor de huid

Donkere kringen herken je aan de donkerblauwe groeven onder je ogen. Deze ontstaan door bloedvaatjes die dicht onder de huid liggen. Ook kunnen donkere kringen ontstaan door een volumetekort, wederom als gevolg van huidveroudering. Het kan natuurlijk voorkomen dat je last hebt van zowel wallen als donkere kringen. Door een afname van collageen en hyaluronzuur ontstaan er daarbij fijne lijntjes, de zogenaamde kraaienpootjes. Het is tijd om je huid de zorg te geven die het verdient.

Speciaal voor de ogen

‘In veel gevallen kan het aanvullen van het volumeverlies met een filler een veilige en effectieve oplossing zijn voor jouw huidprobleem’, zo vertelt Jeanette Veldhuizen van JV Clinic. ‘Hierbij gebruiken we een biologisch afbreekbare en natuurlijke filler. Deze is speciaal ontwikkeld voor de behandeling onder de ogen. Dat is van belang omdat dit gebied zeer delicaat is en een moeilijke anatomie heeft voor een injectable. Om het beste resultaat te krijgen, zijn de specifieke eigenschappen van dit type filler het meest geschikt.’

Met de Plasma Ooglift heb je binnen een korte tijd weer een frisse open blik

Juiste verzorging

‘Een andere mogelijkheid is de Plasma Ooglift. Wees niet bang, hierbij komt er geen operatie aan te pas. Deze Jett Plasma ooglift zorgt voor indirecte stimulatie van de diepere huidlagen. De aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels wordt gestimuleerd waardoor de behandelde zones een stuk steviger worden en meer volume krijgen. Mocht je last hebben van je kraaienpootjes, donkere kringen of wallen, dan is het fijn om te weten dat je die niet hoeft te accepteren. Ik denk graag met je mee, en informeer je graag over de juiste behandeling of verzorging voor jou!’

Tip van Jeanette

Goede huidverzorging komt van binnenuit. Waarschijnlijk weet je al dat je voor een zuivere huid het beste veel water kunt drinken, namelijk minstens anderhalf liter per dag. Ook voorkomt dit donkere kringen. Vochttekort zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten onder je ogen vergroten en opzwellen, waardoor je donkere kringen krijgt. Je huid een extra boost geven? Overweeg een peeling van PCA, zonder downtime. Die reinigt, vernieuwt en verfrist je huid.

Andere mogelijkheden

Bij de specialisten van JV Clinic kun je ook terecht voor onder meer de volgende behandelingen:

  • Cryotherapie/afslanken
  • Rimpelinspuiting
  • Definitief ontharen
  • Huidverbetering
  • Permanente make-up
  • Huidverjonging

Nieuwsgierig?

Wil jij ook van je donkere kringen of wallen af? Jeanette Veldhuizen en de andere huidspecialisten van JV Clinic staan voor jou klaar. Tijdens een intakegesprek krijg je informatie over de behandelingen, en zal worden nagegaan welke methode het meest geschikt is voor jou. Wist je dat je in de kliniek ook goed zit voor nog veel meer om schoonheidsgebied? Bijvoorbeeld als je graag wilt afslanken en van een strakker figuur wilt genieten. Maar je bent hier ook in de juiste specialistische handen voor rimpelinspuiting, cryo, huidverbetering, huidverjonging en permanente make-up.

Datum: 22 november 2019