ooglidcorrectie

Weer een frisse blik door een ooglidcorrectie

Je wordt er gek van dat mensen continu aan je vragen of je moe bent. Nee, dat ben je niet! Je hebt nou eenmaal last van hangende oogleden en die vermoeide blik gaat maar niet weg.

Hangende oogleden

Wanneer je ouder wordt verliest de huid van je bovenste en onderste oogleden elasticiteit. Omdat het bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel naar voren geduwd. Hierdoor ontstaat een overschot aan huid en komt vetweefsel over de ooglidrand heen. Het gevolg? Een vermoeide en oud uitziende blik. Die er ook nog voor kan zorgen dat je een zwaar gevoel op je ogen ervaart of dat je last van hoofdpijn krijgt.

Ooglidcorrectie

Bij een vermoeide of oud uitziende blik kan een ooglidcorrectie een uitkomst zijn. Het is een korte ingreep waardoor je snel af bent van je klachten. Je kunt kiezen voor een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of een combinatie hiervan. Er jong en stralend uitzien kan tegenwoordig in een handomdraai!

De behandeling

Tijdens een ooglidcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd, en vet verplaatst. Door het wegnemen van het teveel aan huid rondom je ogen krijg je weer een frisse en open uitstraling. De littekens worden bij de bovenoogleden in de ooglidplooi geplaatst en zijn na een tijdje nauwelijks nog zichtbaar. Bij de onderoogleden wordt de snede direct onder de wimpers geplaatst. Voorafgaand de behandeling word je plaatselijk verdoofd.

Bij een vermoeide of oud uitziende blik kan een ooglidcorrectie een uitkomst zijn

Herstellen

Herstellen na een ooglidcorrectie gaat snel. Je hebt na de behandeling slechts last van een geringe zwelling of bloeduitstorting. Een aantal dagen draag je een hechtpleister op de wondjes en daarna kun je genieten van je frisse, open blik!

Voor jou!

Ben jij benieuwd of een ooglidcorrectie voor jou de oplossing is? De Mauritskliniek geeft komend september verschillende voorlichtingsavonden over ooglidcorrecties. Je kunt er terecht met al je vragen over deze medische ingreep en gelijk een intake gesprek inplannen. Daarnaast ben je bij deze kliniek aan het juiste adres voor cosmetische zorg, dermatologie, spataderen, cosmetische zorg en huidtherapie.

Datum: 17 juli 2018