plasma-ooglift

Weer een prachtige oogopslag met de Plasma Ooglift!

Net als elke vrouw staat mooi ouder worden hoog op jouw wensenlijstje. Hiervoor tref jij dan ook de goede maatregelen. Je snuift regelmatig de frisse buitenlucht op, drinkt veel water, eet gezond en doet regelmatig aan lichaamsbeweging. Maar hóé goed je je gezicht ook verzorgt met lekkere crèmes en op zijn tijd een maskertje en een scrub, verouderingskwalen als overhangende oogleden zijn helaas niet te voorkomen. Met de Jett Plasma Ooglift geniet je weer van een prachtige, open en stralende oogopslag!

Jett Plasma Ooglift: de ooglift zónder operatie

Misschien denk jij al langere tijd over een oogcorrectie. Maar deze ingreep vind jij te duur of te ingrijpend. Of je ziet op tegen het litteken dat je op je oog zult krijgen, en de lange hersteltijd. Dankzij de Jett Plasma Ooglift is het mogelijk om weer een mooie, heldere oogopslag te krijgen, zónder dat je hiervoor onder het mes hoeft of een erg groot bedrag kwijt bent. Wel geniet je van hetzelfde resultaat als van een chirurgische ooglift. Hoe fijn: al direct na de Jett Plasma Lift behandeling zijn de resultaten te zien. Ook is er geen sprake van blauwe en gezwollen oogleden achteraf. Dat klinkt goed hè? Lees snel verder om meer te weten te komen over deze nieuwe methode!

Prachtig met plasma: zó werkt de methode

De Plasma Ooglift is een nieuwe, revolutionaire techniek op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De behandeling vindt plaats met het cosmetische apparaat de Jett Plasma Lift, dat perfect is voor professionele behandelingen als het verwijderen van kleine cosmetische oneffenheden als een overhangende huid, lijntjes en rimpels. Het apparaat zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen wordt gelift en verstevigd, zonder dat er geprikt, gesneden of gehecht hoeft te worden. Door middel van een speciale applicator krijgt je huid kleine plasmaflitsjes toegediend. Hierdoor trekken de dieper gelegen huidlagen samen, en verstrakt de overtollige huid. Dit zie je meteen in je gezicht: de huid bij je oogleden is meteen gelift en strakker geworden. Vaarwel overhangende oogleden, hallo open blik!

Goed om te weten

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een verdovende crème. Hierdoor is de behandeling altijd vrijwel pijnloos. Van grote littekens is dus geen sprake. Wel loopt het behandelde gebied wat bruine korstjes op. Geen zorgen: deze verdwijnen meestal binnen een aantal dagen tot hooguit een week. Ook is je huid wat roder na de behandeling. Ook deze roodheid trekt weer snel weg. Mocht je dat prettig vinden, dan kun je je huid voorzien van een laagje camouflagecrème. Na de behandeling moet je huid minimaal 4 weken goed beschermd worden tegen UV-straling. Dit kun je gemakkelijk doen door je huid in te smeren met voldoende SPF. Ben jij een grote zonaanbidder, dan is het verstandiger om de behandeling in de koudere maanden te volgen. Dat betekent dat nú daarvoor het juiste moment is! Wanneer je de behandeling volgt, ben jij er zeker van dat je met een frisse en stralende oogopslag het voorjaar ingaat.

De Plasma Ooglift is een nieuwe, revolutionaire techniek

Nog bij veel meer huidproblemen!

Dankzij de multifunctionaliteit van de Jett Plasma Lift is de behandeling bij veel meer huidproblemen in te zetten. Niet alleen je bovenste en onderste oogleden worden aangepakt. Ook diepe en oppervlakkige rimpels en lijntjes kunnen worden behandeld, zoals de slappe huid in de hals, rimpels boven de lip, voorhoofdsrimpels, de neus-lippenplooi, kraaienpootjes en pigmentvlekken.

Plasma Ooglift: dit zijn de voordelen!

  • In slechts één behandeling worden je ogen prachtig gelift
  • Je geniet van een zeer korte behandeltijd: in slechts een kwartier worden beide oogleden gelift!
  • Je hoeft niet onder het mes of onder narcose
  • Je natuurlijke uitstraling blijft behouden
  • Je zult geen bloeduitstortingen, hechtingen of littekens krijgen
  • De hersteltijd is kort en de kans op bijwerkingen minimaal
  • Je geniet van een langdurig resultaat

Voor jou!

Ga jij ook voor die frisse, stralende en open oogopslag met de Plasma Ooglift? Dan staan Jeanette Veldhuizen en de andere huidspecialisten van JV Clinic voor je klaar! In de kliniek zit je trouwens óók goed als jij graag wilt afslanken en van een strakker figuur wilt genieten (vaarwel lovehandles en armvet!). Maar óók voor rimpelinspuiting, definitief ontharen, het huidverbetering, huidverjonging en permanente make-up ben je in de juiste specialistische handen.

Datum: 01 februari 2019