permanente-make-up

Altijd oogverblindend met permanente make-up

Make-up hoort bij jou. Je vindt het leuk, maar al die stappen kosten wel veel tijd ‘s ochtends. Eerst begin je met je ogen: een winged eyeliner (die niet altijd in één keer lukt), mascara aanbrengen (hopelijk vlekt het niet) en dan teken je je wenkbrauwen in (anders zijn ze bijna niet zichtbaar). Als je dan de rest van je gezicht hebt opgemaakt met foundation, poeder en blush ben je zomaar een half uur verder. Wat een gedoe!

Uitgelopen make-up

Na een onverwachte plensbui zitten je wenkbrauwen en eyeliner ergens halverwege je wangen. Op warme dagen, wanneer je transpireert, blijft er ook niet veel van die nauwkeurig aangebrachte wenkbrauwen en eyeliner over. Aan zwemmen en een bezoekje aan de sauna durf je al helemaal niet te denken. En dan je lipstick! Die zit in de loop van de dag overal, behalve op je lippen. En dat terwijl je het toch meerdere malen bijwerkt!

Permanente make-up

Met permanente make-up (PMU) heb je al die ellende niet. Je ziet er op ieder moment van de dag verzorgd uit! Bij PMU worden pigmenten in de huid gebracht. Neem nu je wenkbrauwen. Zij geven expressie aan je gezicht en daarom is het belangrijk dat ze altijd de juiste vorm hebben en perfect zijn aangebracht. Afhankelijk van wat bij jouw wenkbrauwen en gezicht past, zijn er verschillende technieken om een wenkbrauw vorm te geven. Er kan worden gekozen voor de ombre- of poedertechniek, die hetzelfde effect geeft als wanneer je je wenkbrauw met een potlood hebt ingekleurd of poeder hebt aangebracht. Heb je echter een te korte, dunne of onregelmatige wenkbrauw, dan kunnen de ontbrekende haartjes heel natuurgetrouw worden ingetekend met de hairstroketechniek.

Met een permanente lipliner kun je je lipcontouren mooi accentueren

Ideaal voor contactlensdragers

Een eyeliner laat je ogen spreken. Het pigment kan, zowel boven als onder, tussen je wimperhaartjes worden gepigmenteerd. Je hebt altijd een mooi, strak lijntje en gelijk die frisse look zodra je je bed uitstapt. Vanaf nu kun jij zorgeloos zwemmen of naar de sauna. Je eyeliner is zelfs bestand tegen een flinke huilbui. PMU is ook ideaal voor wanneer je contactlenzen draagt of allergisch bent voor make-up.

Zachte blush

Voor je lippen kun je kiezen tussen een lipliner en full lips. Met een permanente lipliner kun je je lipcontouren mooi accentueren. Wanneer je lippen asymmetrisch zijn of erg smal, kun je dit met een permanente lipliner perfect camoufleren. Als je niet tevreden bent over de kleur of vorm van je lippen, kun je ze ook volledig laten inkleuren, waardoor ze er mooi egaal en weer levendig en verzorgd uitzien. Het geeft een blijvende, zachte blush aan je lippen.

Datum: 29 mei 2019