wenkbrauwen

Zo creëer je de perfecte wenkbrauwen en wimpers!

Je bent niet de enige die ’s morgens de grootste moeite doet om haar wenkbrauwen symmetrisch en in shape te krijgen. Dit kan een doorn in het oog zijn. Helemaal als je toch al aan de late kent bent, je de kinderen nog naar school moet brengen of simpelweg geen vaste hand hebt. En dan hebben we het nog niets eens over je wimpers gehad…

Centraal

Je ogen liggen centraal in je gezicht. Ze zijn voor een groot deel bepalend voor je uitstraling. Wanneer je je ogen niet opmaakt, kan het al snel lijken of je ziek of moe bent. Ook je wenkbrauwen hebben hier een aandeel in. Helemaal wanneer je je gezicht elke dag zo mooi mogelijk opmaakt, maar je wenkbrauwen niet in shape zijn. Dat kan behoorlijk afsteken. Maar wanneer je je wenkbrauwen epileren en verven, kun je een natuurlijke of juiste intense look creëren.

Illusie

Door je wenkbrauwen te laten epileren en verven kun je je wenkbrauwen op verschillende manieren accentueren. Zo kun je bijvoorbeeld voor een dun en strak streepje gaan, maar kun je ook gemakkelijk te illusie creëren dat je volle een weelderige wenkbrauwen hebt. Misschien denk je wel dat dat laatste voor jou niet mogelijk is, maar door je wenkbrauwen te laten verven worden je haartjes veel dikker en donkerder. Dit creëert dus een veel vollere look.

Wimpers

Ook je wimpers vragen ’s morgens de nodige aandacht. Er zijn allerlei middeltjes waarmee je je wimpers kunt verlengen, extra zwart kunt maken of zelfs kunt krullen. Het nadeel is alleen dat je dit elke dag opnieuw moet doen. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om je wimpers te laten verven. Zo heb je voorlopig geen omkijken meer naar je wimpers en kun je genieten van een natuurlijke en volle oogopslag.

Zijn jouw wenkbrauwen niet in shape?

Tijd

Hoewel het natuurlijk heerlijk is om er zonder moeite verzorgd uit te zien, bespaar je ook nog eens ongelooflijk veel tijd in de ochtend. Nooit meer stoeien met wimperkrullers en wenkbrauwpotloodjes. Je loopt nooit meer het risico uit te schieten als je kinderen aandacht vragen. Bovendien hoef je ook niet meer bang te zijn dat je er na een regenbui uitziet als een verzopen katje. Zelfs dan zien jouw wimpers en wenkbrauwen er nog perfect uit.

Combineer

Wist je trouwens dat je bij Huid en Uiterlijk het epileren en verven kunt combineren met een andere lekkere gezichtsbehandeling? Het kan geen kwaad om hierover na te denken. Je ligt immers toch al in de stoel en op deze manier kun je je gezicht direct geheel laten verzorgen. Zo maak je je look helemaal af en kun je er voorlopig weer tegenaan.

Meer weten?

Wil jij mooie wenkbrauwen en wimpers? Dan ben je bij de specialisten van Huid en Uiterlijk aan het goede adres. Maar wist je dat zij jou ook kunnen helpen bij heel wat andere zaken omtrent huidverbetering? Zo hebben zij met IPL dé nieuwste techniek om jou af te helpen van je ongewenste haargroei, couperose, pigmentvlekken en verslapte huid. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van tatoeages. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over een behandeling? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk intakegesprek en kom alles te weten!

Datum: 06 juni 2020