mogelijkheden-pmu

Elke dag stralen? Leer over de mogelijkheden van PMU

Niet iedereen heeft het geluk een ochtendmens te zijn. Misschien draai je je het liefst nog een keertje om. De schrik is groot wanneer het ineens een halfuur later blijkt te zijn! Wat schrap je uit je ochtendroutine? Ontbijt, een verfrissende douche, of toch je make-uproutine? Mocht je ’s ochtends vaker in tijdnood komen, is PMU wellicht iets voor jou.

Straal op jouw manier

Het houdt natuurlijk niet op bij tijdnood in de ochtend of gewoon een schoonheidswens. Er zijn zoveel meer redenen om voor permanente make-up te kiezen. PMU is de oplossing voor mensen die om een bepaalde reden haarverlies hebben geleden, van nature weinig haargroei hebben of contourzwakte ervaren. Ook als je brildragend bent of contactlenzen hebt en make-up dragen als lastig ervaart, is PMU een redmiddel. Het natuurlijke resultaat geeft klanten een stukje van zichzelf.

PMU staat voor…

Permanente make-up.. Bij PMU worden natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de lederhuid aangebracht. Het lijkt in één oogopslag op tatoeëren, maar wordt gedaan met andere tools en technieken. Soorten PMU die kunnen worden aangebracht zijn onder andere wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Er zijn meerdere technieken die zorgen voor allerlei resultaten. Zo is er voor iedere wens en elk gezicht een plan van aanpak!

Semipermanent?

Zoals je leest, lijkt het misschien op tatoeëren, maar het is verre van hetzelfde. De naam is wat verwarrend. De permanente make-up die wordt gezet, is slechts semipermanent, en dient na enkele jaren te worden bijgewerkt. Variërend van persoon en plek spreken we over 2 tot 5 jaar totdat de pigmentatie vervaagt en verdwijnt.

Je voelt je lekkerder in je vel als je er goed uitziet.

Lekker in je vel

Je voelt je lekkerder in je vel als je er goed uitziet. Huidverzorging ondersteunt de huid, make-up accentueert de huid (of camoufleert op de zwaardere dagen). Wanneer je waarde hecht aan een frisse uitstraling, investeer je graag in make-up. De kosten lopen hoog op, en je moet het aan het einde van de dag weer verwijderen. Zonde van je tijd en geld… Permanente make-up biedt een oplossing: eenmalig zetten zorgt voor jaren plezier.

PMU bij Medikos

Kun jij je vinden in de bovenstaande situaties? Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? We horen graag wat voor vragen of wensen jij hebt. Contacteer ons gerust voor een gesprek.

Datum: 28 juni 2022