PMU

De voordelen van PMU op een rijtje

Stel je voor: je kan elke ochtend een halfuur langer blijven liggen. En wanneer je wakker wordt, zie je eruit om door een ringetje te halen. Het lijkt misschien onwerkelijk, maar met permanente make-up (PMU) is het mogelijk om er zonder moeite opgemaakt uit te zien.

Wat is PMU?

Bij het zetten van permanente make-up worden pigmenten aangebracht in de huidlaag die direct onder het oppervlak zit. Je kunt het vergelijken met een tatoeage, alleen is PMU niet helemaal permanent. De make-up blijft één tot drie jaar zitten. De pigmenten kunnen gezet worden in de wenkbrauwen, wimpers en lippen. Voor eens en voor altijd sprekende ogen en kissable lips!

1. Het blijft zitten, no matter what

Je kent het vast. Je hebt net drie keer je eyeliner opnieuw gezet tot je de perfecte ‘wing’ hebt bereikt. Als je op de fiets stapt naar je werk begint het ineens te plenzen. De oogmake-up waar je zo trots op was, heeft plaatsgemaakt voor grote, zwarte vlekken rond je ogen. Zucht… De motivatie om elke ochtend je gezicht op te maken wordt er niet groter op. Het grote voordeel van PMU is dat het blijft zitten: door weer en wind!

Voor altijd opgemaakt zonder moeite!

2. Tijd over!

Je hebt het al druk met van alles en aan acht uur slaap komen is niet gemakkelijk. Dat halfuurtje in de ochtend blijven liggen kan net het verschil maken. Je staat op, schrikt niet van jezelf in de spiegel en kan meteen aan je ontbijt beginnen. Voor je het weet verschijn je fris en fruitig en zonder wallen op je werk!

3. Alsof je een make-up artist bent

Hoeveel YouTube tutorials je ook verslindt, je make-up skills worden er niet beter op. Je eyeliner lukt alleen op je linker ooglid, en je mascara belandt altijd waar het niet hoort. Wanneer je permanente make-up laat aanbrengen, zie je er altijd uit alsof je bent opgemaakt door een professioneel visagiste. Niemand die weet dat je er stiekem zelf niets van bakt!

Imperfecties zijn verleden tijd

Als je in de spiegel kijkt, zijn er altijd wel kleine imperfecties waar je je aan stoort. Ongelijke wenkbrauwen, bijna onzichtbare wimpers of kleurloze lippen. Met PMU is het mogelijk om voor eens en voor altijd af te zijn van dergelijke imperfecties. Het resultaat? Een upgrade voor je zelfbeeld!

Overtuigd?

Zie je jezelf al voor je, natuurlijk opgemaakt zonder enige moeite? Behandelingen bij Huid en Uiterlijk voor permanente make-up zijn laagdrempelig en pijnloos. Tijdens een vrijblijvend gesprek kun je aangeven wat jouw wensen zijn. Samen met de specialisten maak je dan een behandelplan, zodat duidelijk is hoe jouw perfecte plaatje eruit ziet. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op, en voor je het weet word je elke ochtend opgemaakt wakker!

Datum: 25 november 2022