permanente-make-up

Een verzorgde look met permanente make-up

Is het bij jou in huis ook vijf dagen in de week ’s ochtends spitsuur? Je springt snel onder de douche. Vervolgens gauw aankleden, je haar doen en dan ook nog je make-up netjes aanbrengen. Probeer dat maar eens te doen terwijl de kinderen wakker worden, om je heen springen en je aandacht vragen en je nog het ontbijt en de lunchpakketjes voor iedereen klaar moet maken.

Permanente make-up

Er valt veel tijd te winnen wanneer je voor permanente make-up kiest én je ziet er altijd netjes uit. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Kies bijvoorbeeld voor mooie, volle wenkbrauwen, gelijk van vorm. De haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden of voor een strakke eyeliner die je ogen mooi uit laten komen. Ook je lippen kunnen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Alhoewel de naam anders doet vermoeden, is permanente make-up niet voor altijd. Het vervaagt namelijk heel langzaam. Als je er zorgvuldig mee omgaat, heb je er het langst plezier van.

Met permanente make-up zie je er áltijd netjes uit

Twee vliegen in één klap

Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier kunt doorbrengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter!

Voordelen permanente make-up

Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  • contactlenzen draagt
  • brildragend is
  • allergisch is voor make-up
  • aan sport doet of de sauna bezoekt
  • geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

Over Oculusline

PMU-specialiste Arina Aarts van de Vegte: ‘Van oorsprong ben ik geschoold in de beeldende kunsten, en daarbij had ik mij toegelegd op portretschilderen. Permanente make-up is daar een verlengde van: mijn kennis over vormgeving en kleuren kan ik perfect combineren in mijn werk. Jou voorzien van een natuurlijk resultaat vind ik het meest belangrijk. Dit is namelijk het allermooist. Tijdens het intakegesprek houd ik daarom een kleurenanalyse bij je, zodat de make-upkleuren goed passen bij de natuurlijke kleur van jouw haar, ogen en huid. Ga jij ook voor een altijd perfecte uitstraling met PMU? Ik help je graag!’

Datum: 27 november 2019