permanente-make-up

Make your face perfect

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Het is weer tijd om stralend voor de dag te komen. Niet alleen vandaag of morgen, maar áltijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU). Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat dit jaar jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!

Kissable lips

Altijd mooie, gekleurde lippen om te zoenen! Met PMU kunnen jouw lippen voller en egaler gemaakt worden. Kies jouw kleur lippen waarmee je altijd op je mooist voor de dag kunt komen.

Perfect shape

Als je ongelijke wenkbrauwen hebt, of je wilt ze jouw gewilde vorm of volume geven, is er een uitkomst: de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look.

Met permanente make-up kom je altijd verzorgd voor de dag

Shadow

Ben je meer op zoek naar een poederig effect? Bij de shadow-techniek worden de wenkbrauwen geheel poederig gepigmenteerd. Dit geeft een compact en zacht resultaat. Kies de wenkbrauwen die het beste bij jou passen!

Sexy wings

Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag. Je kunt zelfs die moeilijk te maken ‘wing’ laten zetten. Elke ochtend stap je met die mooie oogopslag uit bed!

Top tot teen

Naast PMU kun je ook je nagels onder handen laten nemen. Fleur jouw outfit op met de perfecte gelnagels. Met deze nagels kun je 3 tot 4 weken genieten van dat o zo gewilde lakje. Je kunt ook acrylnagels laten zetten. Er worden dan tips of sjablonen geplaatst voor de verlenging van de natuurlijke nagels. Er is zelfs nail art mogelijk, zodat je jouw nagels helemaal eigen kunt maken!

Waar kan ik terecht?

Voor permanente make-up kun je het beste naar een specialiste gaan. Al sinds 2001 is Linda Luijbregts (van Linny’s Nail & Beauty Design) bezig met permanente make-up en inmiddels heeft ze diverse bijscholingen gedaan en masterclasses gevolgd op dit gebied. De vergunning van de GGD heeft ze op zak, wat inhoudt dat ze door de strenge keuring is gekomen om met permanente make-up te mogen werken.

Datum: 22 januari 2018