permanente-make-up

Prachtig gezicht met permanente make-up

Het is weer voorjaar; tijd om weer stralend voor de dag te komen! Niet alleen vandaag of morgen, maar altijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU). Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat dit jaar jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!

Kissable lips

Altijd mooie, gekleurde lippen om te zoenen door middel van PMU! Zo kun je gebruik maken van de full-lipsbehandeling om jouw lippen voller én egaler te maken. Kies jouw kleur lippen waarmee je altijd op je mooist voor de dag kunt komen.

Perfect shape

Als je ongelijke wenkbrauwen hebt, of je wilt ze jouw gewilde vorm of volume geven, dan is er een uitkomst: de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look. Ben je meer op zoek naar een poederig effect? Dan kun je kiezen voor powder brows. Hierbij worden de wenkbrauwen geheel poederig gepigmenteerd. Dit geeft een compact en zacht resultaat. Kies de wenkbrauwen die het beste bij jou passen!

Sexy wings

Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag. Je kunt zelfs die moeilijk te maken ‘wing’ laten zetten. Elke ochtend stap je met die mooie oogopslag uit bed! En wist je dat je zelfs eyeliner in meerdere kleuren kunt laten zetten? Kies voor gewaagd blauw of groen boven je ogen, om deze unieke look te creëren.

Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag

Permanente cosmetische tatoeage

Wat is permanente make-up eigenlijk? Dit is een vorm van een permanente cosmetische tatoeage. Op deze manier wordt de make-up als het ware nagebootst en blijft die wel één tot vier jaar zitten.

Family business

Schoonheidssalon Byderma wordt gerund door moeder Desi en haar twee dochters Tanita en Deya. Moeder Desi, huidtherapeut en schoonheidsspecialiste met meer dan 25 jaar ervaring, is trots: ‘Ik heb het familiebedrijf waar ik zo op hoopte, en we vullen elkaar perfect aan!’

Datum: 20 april 2018