permanente-make-up

Meer uitstraling door permanente make-up!

Jij voelt je het fijnst met make-up op, dat hoort echt bij je. Je vindt het ook leuk om je op te maken, maar al die stappen kosten wel een hoop tijd. Je eyeliner zit namelijk nooit in één keer goed. Je wenkbrauwen zijn ook na veel moeite absolúút zusjes en geen tweelingen, en je lippen zodanig omlijnen dat ze zowel natuurlijk als voller lijken is echt een hele klus. Al met al ben je iedere dag minstens een half uur kwijt. Gelukkig kan dit sneller! Met permanente make-up!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) kan ervoor zorgen dat je een paar van die belangrijke stappen in je make-uproutine niet meer dagelijks hoeft te doen. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van je wenkbrauwen, het opdoen van die vervelende eyeliner of het omlijnen en kleuren van je lippen. Op die manier bespaar je tijd óf kun je net iets meer tijd besteden aan het ‘blenden’ van je oogschaduw of foundation. Zo kun je iedere dag met een prachtige make-up het huis verlaten én terugkomen. Hoe dat werkt? Bij PMU worden er pigmenten in de huid aangebracht met behulp van een dunne naald. Voor het mooiste resultaat kies je samen met een behandelaar de kleur en vorm die het beste bij jouw huids- en haarkleur, gezichtsvorm en wensen past. Op deze pagina lees je meer over alle mogelijkheden voor permanente make-up, en dat zijn er veel!

Wauw-effect voor je wenkbrauwen

Een goede permanente make-up geeft jou de wenkbrauwen waar je alleen maar van kon dromen. Afhankelijk van jouw wensen worden jouw natuurlijke wenkbrauwen voller, breder, dunner, strakker of donkerder. Voor een frissere, meer open blik worden ze ook gelift. Heel handig dus als je van nature weinig of geen wenkbrauwen hebt. Maar ook als je ontevreden bent over de natuurlijke vorm en dikte van je wenkbrauwen of als graag had gezien dat ze iets donkerder waren. Als je van jezelf al volle wenkbrauwen hebt, kun je kiezen voor een schaduweffect. Hiermee krijgen je wenkbrauwen op een zachte, poederige manier meer diepte.

Oogverblindend lijntje

Een permanent lijntje boven je ogen bespaart je niet alleen een hoop tijd én frustratie, maar doet ook wonderen voor je wimpers en oogopslag. Je wimpers lijken voller, doordat er in verschillende kleurstellingen een lijntje tussen de haartjes wordt aangebracht. Het lijntje kan verschillende diktes hebben. Als je graag een ‘winged liner’ draagt, kun je ook kiezen voor een permanent gevleugeld lijntje op je ooglid.

Permanente make-up zorgt ervoor dat jouw make-up altijd goed zit

Stop met stiften

Ook voor je lippen zijn er talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lipliner of lipliner met inschaduwen. Dit laat je lippen op een zachte en subtiele manier voller en egaler lijken. Je hoeft niet bang te zijn dat het lijntje er ‘hard’ of onnatuurlijk uitziet, want er wordt altijd gekozen voor een zacht pigment dat bij jouw eigen lipkleur past. Ook kun je kiezen voor full lips. In dat laatste geval hoef jij je geen zorgen meer te maken dat jij je favoriete lipkleur niet kunt vinden, want die draag je al!

Expert aan het woord

Brigitte Sunderman van schoonheidssalon Skinvision is PMU-specialiste. In haar salon werkt ze met de nieuwste technieken en pigmenten om het mooiste resultaat te bereiken: ‘Met een mooie permanente make-up hoef jij je nooit meer zorgen te maken over uitgelopen make-up én bespaar je tijd. Ik doe alle nieuwe PMU-pigmentaties in twee behandelingen. Op die manier zijn er meer nuances mogelijk in kleur en intensiteit en bereik je het mooiste, meest natuurlijke effect. Na de eerste behandeling is de kleur vaak iets donkerder dan gewenst, maar dat duurt maximaal een week.’

PMU-weetjes!

Ken jij deze voordelen van permanente make-up al?

… permanente make-up wel 1 tot 3 jaar mooi blijft?
… je PMU langer mooi blijft als je het beschermt met een zonnebrandcrème?

Datum: 11 juni 2019