Permanente-Make-up

‘Met permanente make-up hoef ik mij niet meer op te maken!’

Wat zou ik graag jouw baan willen hebben!’ is een opmerking die ik vaak krijg te horen. Ik geef het toe: mijn baan is echt heel leuk. Ik werk namelijk onder andere als presentatrice. Daarnaast ben ik regelmatig spreker op beurzen en symposia én ben ik mijn derde boek aan het schrijven. Omdat ik een hectisch, vol leven heb, zijn de gezamenlijke ontbijtjes met mijn gezin heilig. Mijn man moet vaak tot laat werken, dus de ochtend is hét moment dat we echt met ons viertjes zijn. Om stipt half acht klinkt het al ‘Mama!’ van beneden.

Make-up opdoen kost te veel tijd

Maar helaas komt het vaak voor dat mama nog voor de spiegel staat om zichzelf klaar te maken voor een nieuwe dag. Een likje foundation hier, een likje concealer daar… Alles moet goed zitten, zeker omdat ik vaak op het scherm te zien ben en veel contact heb met anderen. Mijn lichte, groene ogen benadruk ik met eyeliner en mijn wenkbrauwen accentueer ik met een borsteltje en bruin potlood. Helaas ben ik niet zo vaardig als de gemiddelde beautyblogger, dus om mijn make-up helemaal perfect te krijgen, ben ik minstens een half uur bezig. En dat gaat helaas van mijn quality time met mijn gezin af…

Permanente make-up, super handig!

Ik legde de situatie voor aan een vriendin in hetzelfde vakgebied. Tot mijn verrassing zei ze niet: ‘Sta gewoon wat eerder op!’ maar: ‘Heb je al weleens aan permanente make-up gedacht?’ Ik zei dat ik meteen van die getatoeëerde, harde lijntjes voor me zag, die wenkbrauwen moeten voorstellen. Mijn vriendin keek me toen triomfantelijk aan. Wat bleek: haar mooi gevormde, totaal natuurlijk ogende wenkbrauwen waren ook tot stand gekomen met permanente make-up. Als het bij haar zo mooi was geworden, dan durfde ik het ook wel!

PMU voor mijn gezichtsvorm en huidskleur

En dus maakte ik een afspraak bij Instituut Esthétion voor mijn wenkbrauwen. Marion bracht de PMU aan in de kleur en het model die het beste bij mijn huidskleur en gezichtsvorm pasten. Het pigment werd in heel fijne, dunne lijntjes in mijn huid aangebracht, alsof het echte haartjes voorstellen. Ik had Marion ook mijn ‘ochtend-struggle’ uitgelegd. Zij tipte om ook een permanent lijntje eyeliner te laten zetten. Ook daar besloot ik voor te gaan. De PMU-behandeling viel me overigens alleszins mee. Marion was heel gezellig én leverde vakkundig werk af!

‘Tegenwoordig ben ik al in tien minuutjes klaar’

Geen drukke ochtend meer!

Inmiddels ben ik het bezit van prachtige wenkbrauwen, en een eyeliner die altijd goed zit. En nog belangrijker: tegenwoordig ben ik al in tien minuutjes klaar. Mama zit dus gewoon weer elke ochtend aan het ontbijt!

Voor ál jouw wensen, vragen en problemen omtrent je huid!

Marion Vieregge is dé specialist in schoonheid. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialiste (HBO) en gespecialiseerd in anti-ageing, acne, overbeharing en permanente make-up. Daarnaast is Marion al 34 jaar specialist in alle vormen van definitief ontharen. Om jouw huid in een goede conditie te houden, biedt zij diverse behandelingen aan. Zij gaat voor een zichtbaar resultaat, zodat jij weer kunt genieten van een gezond en stralend spiegelbeeld.

Datum: 05 februari 2019