permanente-make-up

Met permanente make-up méér uitstraling!

Het allerfijnst voel jij je met make-up: jezelf opmaken vind je leuk. Maar al die stappen kosten je wel een hoop tijd. Je eyeliner zit namelijk nooit in één keer goed. Je wenkbrauwen zijn ook na veel moeite alleen oké, en je lippen zodanig omlijnen dat ze zowel natuurlijk als voller lijken is echt een hele klus. Al met al ben je iedere dag minstens een half uur kwijt. Kan dat nou echt niet sneller? Jawel, met permanente make-up!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) kan ervoor zorgen dat je een paar van die belangrijke stappen in je make-up routine niet meer dagelijks hoeft te doen. Zo kun je iedere dag met een prachtige make-up het huis verlaten én terugkomen. Bij PMU worden er pigmenten in de huid aangebracht met behulp van een dunne naald. Voor het mooiste resultaat kies je samen met Brigitte de kleur en vorm die het beste bij jouw huids- en haarkleur, gezichtsvorm en wensen past.

Wauw-effect voor je wenkbrauwen (én ogen en lippen)

Een goede PMU geeft jou de wenkbrauwen waar je alleen maar van kon dromen. Afhankelijk van jouw wensen worden jouw natuurlijke wenkbrauwen voller, breder, dunner, strakker of donkerder. Voor een frissere, meer open blik worden ze ook gelift. Een permanent lijntje boven je ogen doet wonderen voor je wimpers en oogopslag. Als je graag een ‘winged liner’ draagt, kun je kiezen voor een permanent gevleugeld lijntje op je ooglid. Ook voor je lippen zijn er talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lipliner of lipliner met inschaduwen of full lips. In dat laatste geval hoef jij je geen zorgen meer te maken dat jij je favoriete lipkleur niet kunt vinden, want die draag je al!

Met permanente make-up bespaar je een hoop tijd

Expert aan het woord

Brigitte Sunderman van schoonheidssalon Skinvision is PMU-specialiste. In haar salon werkt ze met de nieuwste technieken en pigmenten om het mooiste resultaat te bereiken: ‘Ik doe alle nieuwe PMU-pigmentaties in twee behandelingen. Op die manier zijn er meer nuances mogelijk in kleur en intensiteit en bereik je het mooiste, meest natuurlijke effect. Na de eerste behandeling is de kleur vaak iets donkerder dan gewenst, maar dat duurt maximaal een week.’

Datum: 14 september 2019