wenkbrauwen

Niet blij met je wenkbrauwen? Straks weer wel!

Hoe dóén ze dat toch?’ vraag jij jezelf af bij het zien van al die goed verzorgde vrouwen met prachtige, volle wenkbrauwen. Gewapend met pincet en wenkbrauwpotlood sta jij elke ochtend minutenlang voor de spiegel om je belangrijkste gezichtskenmerk in model te brengen. Maar wat je ook doet, naar jouw zin blijven je wenkbrauwen te licht, te smal of gewoon niet mooi gevormd. Daarnaast heb je al meerdere keren meegemaakt dat jouw zorgvuldig aangebrachte wenkbrauwmake-up van je gezicht afgleed tijdens een plotselinge regenbui of een zonnebaadsessie op het terras. Hulp is onderweg. Met permanente make-up geniet jij straks zonder moeite van prachtige wenkbrauwen, op élk moment van de dag!

PMU voor je wenkbrauwen: verschillende technieken

Niet alleen zijn weersomstandigheden als hitte of de regen funest voor je make-up. Ook een intensieve sportles of een spontane duik in het zwembad kan al genoeg zijn om je make-up te doen verdwijnen. Gelukkig is er een oplossing: permanente make-up. Voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen bestaan twee technieken: microblading en microshading. De microblading-methode is een techniek waarbij haartjes op het gezicht worden gepigmenteerd. Dit gebeurt met de hand, door middel van een speciale pen (ook wel de hairstroke-techniek). Deze pen bevat heel fijne naaldjes, en zorgt ervoor dat het pigment in de huid wordt aangebracht. Het tekenen van de wenkbrauwen gebeurt haartje voor haartje. Dit in de kleur die precies bij jouw gezicht, huidskleur en haar past. Ook de vorm en de dikte van wenkbrauwen wordt afgestemd op de vorm van jouw gezicht. Het effect is daardoor heel natuurlijk. Het eindresultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden.

Natuurlijk effect

Wil jij liever een volle wenkbrauw, die er zacht en natuurlijk uitziet? Dan is ‘microshading’ de perfecte techniek voor jou. Hierbij wordt er een schaduw aangebracht. Hierbij wordt pigment handmatig in de huid gebracht met een speciale pen. Het resultaat is een volle wenkbrauw,, waarbij het lijkt alsof je wenkbrauw is ingekleurd met een zacht poeder. Geen ‘harde-lijntjes’-effect dus. Ook een combinatie van de shading- en de powdertechniek is mogelijk. Deze geeft een prachtig effect. Hiermee creëer je namelijk een strakke, volle shape, die tegelijkertijd zacht en heel natuurlijk oogt. De PMU-technieken voor je wenkbrauwen zijn overigens ook geschikt voor als je huidaandoening hebt als alopecia areata. Hierbij zijn de haarwortels aangetast, waardoor het haar (gedeeltelijk) is uitgevallen. Met PMU kunnen er weer op een natuurlijke manier wenkbrauwen gecreëerd worden. Goed om te weten is dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, wordt daarom een jaarlijkse opfrisbeurt aangeraden.

Wil jij prachtige wenkbrauwen?

Permanente make-up

De voordelen van permanente make-up:

  • Dé oplossing als je zelf geen of bijna geen wenkbrauwen (meer) hebt
  • Onhandig met een pincet en wenkbrauwpoeder? Met PMU heb jij geen omkijken meer naar je wenkbrauwen. Scheelt je ook weer tijd!
  • Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen en sporten. Tijdens deze momenten hoef jij je geen zorgen te maken dat je wenkbrauw make-up uitloopt
  • Je ziet er al bij het moment dat je wakker wordt prachtig, verzorgd en uitgerust uit

Beautytip: perfecte wimpers

Om jouw oogopslag in één klap onweerstaanbaar te maken, is een paar volle, lange wimpers onmisbaar. Kun jij maar rollen met die mascara en knijpen met je wimperkrultang tot je een ons weegt, maar blijft het maar bij een dunne, korte wimpers? Dan biedt de behandeling ‘Lash Volume Lifting’ uitkomst. Dit is een behandeling die plaatsvindt op de natuurlijke wimpers. Deze krijgen een flinke lift. Hierdoor krijgen zij een mooie krul, en zien zij er voller en langer uit. En worden ze ook nog geverfd, dan krijg je een prachtig ‘mascara-effect’. Hier kun je tot wel zes weken van genieten. Ideaal: al bij het wakker worden de perfecte wimpers!

Voor jou!

‘Mijn passie? Jouw huid weer in topconditie brengen, en eventuele problemen als bijvoorbeeld lijntjes, rimpeltjes, acne en couperose verminderen, of zelfs laten verdwijnen. Al járen droomde ik ervan om mijn eigen schoonheidssalon te openen. Ondertussen werkte ik als gediplomeerd allround schoonheidsspecialist, en breidde ik mijn kennis en kunde uit met diverse specialisaties. Twee jaar terug was het eindelijk zover. Ik opende de deuren van mijn eigen prachtige schoonheidssalon. Hier maak ik gebruik van de meest hoogwaardige producten, en bied ik diverse behandelingen aan. Van behandelingen om weer prachtige wenkbrauwen te krijgen, tot behandelingen die jou een een egale, frisse en jeugdige huid te bezorgen. Ook heb ik zelfs een speciale mannenbehandeling. Wat kan ik voor jou betekenen?’

Datum: 28 juni 2019