PhiBrows

Phibrows: de wenkbrauwen voor jou

Baal je van de tijd die je dagelijks kwijt bent aan het bijtekenen van je wenkbrauwen? Maar wil je niet zonder make-up de deur uit? Dan is PhiBrows microblading voor jou dé oplossing!

Unieke wenkbrauwen

PhiBrows wenkbrauwen zijn uniek omdat de wenkbrauwen zijn aangepast aan de vorm van het gezicht en de botstructuur. Er wordt één of een mix van meerdere pigmenten gebruikt om de meest natuurlijke kleur te bepalen die bij de klant past. PhiBrows is marktleider op het gebied van wenkbrauwen, en de gebruikte pigmenten zijn niet op dieren getest.

Perfect passend

De microbladingprocedure bestaat uit 2 verschillende behandelingen met een periode van 6 tot 8 weken ertussen. De procedure duurt ongeveer 2 tot 3 uur, want het gaat hier om precisiewerk, en de vorm wordt getekend met behulp van de Phi Golden Ratio tool. Dat is de PhiBrows tool die helpt om de perfect passende wenkbrauwen voor elk gezicht te maken.

Semi-permanent

Microblading is een vorm van semi-permanente make-up, oftewel een soort tatoeage. Dat betekent dat de kleur na verloop van tijd vervaagt. Microblading is geen agressieve procedure die heel diep in de huid gaat. Het pigment wordt namelijk tussen de bovenste 2 lagen van de huid ingebracht.

De wenkbrauwen waar je altijd al van droomde?

 

Touch-up!

Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 12 tot 18 maanden mooi. De fijne haartjes beginnen dan te verdwijnen, maar de vorm is nog goed te zien. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Hoe lang het pigment blijft zitten, is onder meer afhankelijk van het huidtype. Bij een extreem vette huid kan het resultaat minder lang mooi blijven. In dat geval is het advies om binnen een jaar een touch-upbehandeling te ondergaan.

‘Heel erg tevreden’

Sharon: ‘Ik kwam bij Corina om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik was toch best gespannen, maar ze stelde me erg op mijn gemak. Ze werkt superhygiënisch en neemt alle tijd voor je. Ik ben echt heel erg tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen!’

PhiBrows artist

PhiBrows Artist Corina Nanuruw heeft haar training in Duitsland gevolgd bij PhiBrows Grand Master Zlata Kicin van de Branko Babic PhiAcademy. Zlata is in september 2017 uitgeroepen tot The Best Grand Master van 2017 ter wereld. De salon Sophisticated By CN is goedgekeurd door de GGD en Corina werkt volgens de hygiënerichtlijnen van de GGD.

Datum: 01 juni 2018