permanente-make-up

Permanente make-up helpt bij het ‘spitsuur’ in de ochtend

Elke morgen weer diezelfde hectiek. Je staat nog niet onder de douche of de kids stuiteren alweer door het huis. En terwijl jij je snel aankleedt, een staart in je haar doet en twee gelijke wenkbrauwen probeert te tekenen, haal je twee ruziënde kinderen uit elkaar. Moet je ook op zoek naar de lievelingssokken van je dochter en wordt er van je verwacht dat je het ontbijt en de lunchtrommeltjes klaarmaken. Pfff… Je hebt amper tijd om je make-up te doen!

Permanente make-up

Wanneer je dan eindelijk op je werk aangekomen bent en een blik in de spiegel werpt, zie je tot overmaat van ramp ook nog eens dat de regen je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen over je wangen heeft verspreid. Wees eerlijk: word het niet hoog tijd voor permanente make-up? Je wint er ’s morgens tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde look!

Technieken

Met de nieuwste technieken zijn gepigmenteerde wenkbrauwen trouwens nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij de 3D-hairstroke techniek wordt haartje voor haartje gecreëerd om een natuurlijke, vollere en driedimensionale uitstraling te krijgen. Bij de ombretechniek wordt de hele wenkbrauw opgevuld wat een zachte, poederachtige finish oplevert. De combi-techniek is het beste van beide werelden. Wanneer je hairstrokes aan het begin van de wenkbrauwen langzaam in de boog en staart van de wenkbrauw kunt laten overgaan in schaduw ontstaat een gedefinieerde, gepolijste look.

Permanente make-up is de oplossing voor iedereen die elke ochtend te weinig tijd heeft

Voordelen PMU

Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  • contactlenzen draagt
  • brildragend is
  • allergisch is voor make-up
  • aan sport doet of de sauna bezoekt
  • geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

Gecertificeerd

Het is niet voor niets dat Sina Hashemi, de eigenaresse van Salon Narges, zich ‘specialist in permanente make-up’ mag noemen. Ze is gecertificeerd in PhiBrows microblading en 3D-hairstroke / feathering. Ze is make-up artist en een color theory-expert. Bij haar ben je in goede handen. ‘Mijn passie en liefde voor de schoonheidsindustrie komt voor uit de mogelijkheid om vrouwen te helpen zich mooi te voelen’, vertelt Sina. ‘En dat is het allerbelangrijkste voor mij. Het is wat mij motiveert om het beste resultaat te bereiken voor iedereen die mijn behandelkamer binnenloopt.’

Datum: 18 oktober 2018