Oplossing

PMU is dé oplossing voor het mooiste resultaat

Je wilt er elke dag op je best uit zien. Je gaat de deur niet uit voordat je er goed verzorgd en representatief uitziet. Dat is immers wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Daar moet je wel wat voor doen en dat kost iedere ochtend weer de nodige tijd en aandacht. Neem nu je wenkbrauwen: die moet je nauwkeurig bijtekenen, omdat ze van zichzelf maar dun en niet mooi van vorm zijn. En zonder een perfecte eyeliner durf jij je ook niet te vertonen.

Een oplossing voor de ochtenddrukte

Sinds je moeder bent, valt het echter niet mee om de ochtend te starten zoals jij dat gewend was. De kleine moet je immers ook verzorgen en naar de opvang brengen voordat jij naar je werk kan. En vooral als hij al wakker is en ligt te huilen als jij met je uiterlijke verzorging bezig bent, valt het niet mee om de rust te vinden om met de nodige concentratie je make-up aan te brengen. Alles schreeuwt op zo’n moment in jou om dat kleine mannetje zo snel mogelijk uit zijn ledikantje te halen en nog even wat tijd met hem door te brengen voordat je hem naar de crèche brengt. Dus ga je op zoek naar de beste oplossing!

PMU kan de oplossing zijn voor jouw probleem

Quality time

Zou het niet fijn zijn als je wat tijd wint tijdens je ochtendritueel en tóch verzorgd de deur uit kunt stappen? ’s Morgens nog even kunt genieten van een stukje quality time met je kindje, maar ook met mooie, volle en gelijke wenkbrauwen én een strakke eyeliner op je werk kunt verschijnen? Je zou natuurlijk een uur eerder op kunnen staan, maar dat extra uurtje slaap kun je, met jouw drukke leven als werkende moeder, eigenlijk niet missen.

Vakmanschap

Een veel betere oplossing is kiezen voor permanente make-up (PMU). Het is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Je kunt zelfs een lipliner laten aanbrengen, zodat je mond weer vol en strak is. Bij PMU wordt met een ultradunne naald een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid ingebracht. Om dat nauwkeurig te kunnen doen, zijn vakmanschap en betrouwbare apparatuur de eerste vereisten. Bij Instituut Jossy van der Zwan wordt pas gestart met het aanbrengen van de PMU na een uitgebreide intake. Na een aantal weken wordt de behandeling herhaald, waarna de make-up drie tot vijf jaar blijft zitten.

Datum: 20 november 2018