permanente-make-up

‘Mijn PMU is op een natuurlijke manier hersteld’

Toen ik naar de middelbare school ging, raakte ik geïnteresseerd in het dragen van make-up. Wanneer je daar eenmaal mee begint, is het lastig om ermee te stoppen. In mijn geval was ik er dol op om te experimenteren. Naar mijn idee zag mijn gezicht er veel beter uit met make-up op.

Het grootste deel van mijn zakgeld gaf ik uit aan make-up. Ik wilde niets liever dan mijn collectie uitbreiden. Daarnaast volgde ik ook alle ontwikkelingen via magazines en internet. Van de allernieuwste en populairste merken tot permanente make-up. Zeker permanente make-up wekte mijn interesse. Juist omdat het zo gemakkelijk is, je er tijden van kunt genieten en het er vaak heel natuurlijk uitziet.

Na lang wikken en wegen besloot ik een tijdje geleden om permanente make-up eens uit te proberen. Ik droeg namelijk elke dag make-up om mijn wenkbrauwen bij te tekenen en dat is best foutgevoelig. Dan stond ik weer een tijd te klooien ’s ochtends… Permanente make-up leek mij een ideale uitkomst. Zo gezegd zo gedaan. Ik zocht een salon bij mij in de buurt op en heb gewoon een afspraak gemaakt. Achteraf had ik gewoon meer research moeten doen en reviews moeten lezen. Maar op dat moment was ik vol vertrouwen. Dat vertrouwen was in één klap weg toen ik in de spiegel keek…

Ik wist niet wat ik zag. De wenkbrauwen waren totaal anders dan ik had gewild: veel dikker en uitgesprokener dan ik in gedachten had. Meteen had ik zo ontzettend veel spijt. Dit wilde ik niet, maar ik wist niet hoe ik ervanaf moest komen. Ik wist ook meteen dat ik het wilde laten verwijderen; de vraag was alleen hoe en waar. Ik heb bij allerlei vrienden en kennissen geïnformeerd en daar kwam Fine LaserClinic ter sprake. Een vriendin van mij had daar definitief ontharen gedaan en was megablij met het resultaat. Ik heb een afspraak gemaakt en ben ontzettend goed geholpen. De meiden die er werken, beschikken over veel kennis. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak en wist ik dat ik in goede handen was. In enkele behandelingen hebben ze mijn permanente make-up fantastisch verwijderd en op een natuurlijke, subtiele manier hersteld. Ik kan iedereen aanraden om naar Fine LaserClinic te gaan!’

Anouk (28)

Ik kan het iedereen aanraden

Weer net zoals eerst

Heb je eerder permanente make-up laten zetten, is het compleet mislukt en ben je niet tevreden met het resultaat? Dat is natuurlijk enorm vervelend. Het is best wel lastig om je permanente make-up te verbergen, want het is toch echt je gezicht. Het allerliefst zou je weer blij willen zijn met je make-up en vol zelfvertrouwen willen zijn. Gelukkig bestaat er voor ieder probleem een oplossing en is het mogelijk om permanente make-up goed te verwijderen.

Fine LaserClinic biedt deze mogelijkheid aan. De specialisten doen dit aan de hand van een snelle, maar veilige methode. Zij gebruiken de allernieuwste technieken, wat de behandeling goed te verdragen maakt. Dit komt door de Zimmercooler, die tijdens de behandeling de huid koelt. Voor het verwijderen van de inkt wordt er gewerkt met de Fotona Starwalker. Deze laser bevat 4 golflengtes. In tegenstelling tot andere lasers kan de Fotona, naast donkere inkt, ook kleuren verwijderen. De laser veroorzaakt geen huidbeschadiging, waardoor je na enkele behandelingen weer geniet van een natuurlijke uitstraling. De behandelingen met de Fotona Starwalker laten geen littekens en kleurresten achter op je gezicht.

Wist je dat?

Fine Laser Clinic is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make-up, maar ook op het gebied van het verwijderen van tatoeages en definitieve ontharing door middel van laser. Met bijna elk probleem weet Fine LaserClinic wel raad!

Datum: 28 juni 2022