make-up

Stralend het nieuwe jaar in

De feestdagen staan voor de deur; voor veel vrouwen de reden om wat extra aandacht te besteden aan hun make-up, voor die perfecte look. Maar wat als je er ook na de feestdagen altijd stralend kunt uitzien?

Sinterklaasavond met je vriendinnen, dat kerstdiner met je schoonfamilie en de nieuwjaarsborrel op je werk. We weten allemaal wat dat betekent: lekker eten en gezelligheid, maar ook glitter en glamour. Je wilt er op je mooist uitzien, maar je make-up wil niet altijd meewerken. Al heb je je wenkbrauwen nog zo mooi aangezet in de ochtend, ’s avonds is er vaak niets meer van over. Om het nog maar niet te hebben over de uitgelopen lipstick als gevolg van alle lekkernijen. Hoe zorg je ervoor dat je altijd straalt?

Feestdagen

‘Wanneer je je stoort aan uitgelopen make-up, is permanente make-up een fijne oplossing,’ begint schoonheidsspecialiste Hilly Welch. ‘PMU blijft gemiddeld één tot drie jaar zitten. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over uitgelopen mascara of lipstick na het zwemmen, sporten of eten. Dat laatste is tijdens de feestdagen natuurlijk extra fijn. Je kunt ongestoord wijn drinken zonder bang te zijn dat je lipstick meer achterblijft op je glas dan op je lippen. Ideaal, maar je moet er wel rekening mee houden dat er wat tijd over de behandelingen heen gaat. Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig, waar een aantal weken tussen zitten. Maar dan heb je ook wat, en ben je alvast klaar voor volgend jaar!’

Persoonlijk advies

‘Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft techniek en kleur met permanente make-up’, vertelt Hilly. ‘Je kunt de make-up laten aanbrengen op je wenkbrauwen, oogleden, lippen en tussen de wimpers. Daarbij zijn er allerlei kleuren, vormen en looks mogelijk. Sommige vrouwen hebben al research gedaan en weten precies wat ze willen. Maar veel dames die bij mij in de salon komen vragen om extra kleuradvies. Niet iedere lipkleur past bijvoorbeeld bij de heel lichte of donkere huid. Daarom plan ik met iedere klant een intakegesprek. Op dat moment heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen en nemen we samen je wensen door. Zo ga je met een gerust gevoel de behandeling én het nieuwe jaar in!’

Ik geef ook kleuradvies

Over Beauty By Hilly

Beauty By Hilly is gevestigd in Gezondheidscentrum Hoendiep en biedt zowel cosmetische als medische pigmentatie aan. Hilly beschikt over een GGD-vergunning en is geregistreerd bij de ANBOS.

Jouw specialist voor onder andere:

  • dermatografie
  • hairstrokes 3D
  • powderbrows
  • eyeliner
  • lippen
  • verven & waxen
  • lashlift
  • microneedling

Wist je dat…

… permanente make-up, in tegenstelling tot wat veel gedacht wordt, verschilt van een tatoeage? PMU wordt minder diep in de huid aangebracht dan de inkt bij een tatoeage. Daardoor vervaagt de make-up na een aantal jaren weer.

Datum: 06 december 2022