Permanente-make-up

Tijd besparen met PMU!

Zijn jouw ochtenden ook altijd zo hectisch? Voor je het weet moet je de deur uit, en heb je nog geen tijd gehad om in de spiegel te kijken. Met permanente make-up heb je helemaal geen spiegel nodig. Je make-up zit dan altijd goed!

Druk, druk, druk

Schoonheidsspecialiste Hilly Welch weet hoe hectisch ochtenden zijn als je kinderen hebt. Wekker, een wasje draaien, kinderen wakker maken, douchen, ontbijten, eten maken voor de kinderen, een ruzie sussen, tassen inpakken… De kinderen hebben prioriteit, maar hierdoor schiet je eigen ritueel er nog wel eens bij in. Het liefst ga je de deur uit met een laagje make-up, maar daar heb je simpelweg niet altijd tijd voor. Met permanente make-up is dit probleem verleden tijd!

Sprekende oogopslag

Neem bijvoorbeeld je ogen. Mascara, eyeliner, wenkbrauwen: er komt het één en ander kijken bij een sprekende oogopslag. Nu is een likje mascara niet zo moeilijk, maar er gaat heel wat werk zitten in het gelijk krijgen van je eyeliner. Hilly draait er haar hand niet voor om. Zij kan jouw ogen voorzien van een PMU eyeliner met het effect van een klassieke vloeibare eyeliner. Je kunt kiezen voor verschillende diktes, en eventueel voor een wing. Je kunt zelfs een lijntje onder je ogen plaatsen, of kiezen voor verschillende kleuren.

Infralash

Wil je wel een frisse blik, maar geen opvallend lijntje boven of onder je ogen? Dan is infralash misschien iets voor jou. Hierbij wordt een fijn lijntje pigmentatie in de wimperrand tussen de wimperhaartjes ingebracht. Het oogt heel subtiel en natuurlijk, maar geeft een open en wakkere blik.

Heb jij ‘s ochtends ook te weinig tijd voor je make-up? 

Wat bij je past

Ook de wenkbrauwen zijn vaak lastig om gelijk te krijgen. Welke vorm past bij mij? En welke kleur moet ik gebruiken? Na een wenkbrauwbehandeling bij Hilly hoef je niet meer om te kijken naar je wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt de wenkbrauw geheel of gedeeltelijk bijgetekend. Hiervoor bestaan verschillende technieken, zoals de 3D-hairstrokestechniek of de powder-techniek. Eén ding is zeker: jij krijgt wenkbrauwen die bij jouw gezicht passen.

Een snelle rekensom

Maar hoeveel tijd bespaar je nou eigenlijk met permanente make-up? Reken maar eens na: als je iedere ochtend een kwartier bezig bent met je oogmake-up, ben je ieder jaar wel 5475 minuten hieraan kwijt. PMU blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten, en in sommige gevallen blijft het resultaat tot wel vijf jaar zichtbaar. Wel vervaagt PMU geleidelijk. Na een touch-up (na gemiddeld 1,5 jaar) zijn je wenkbrauwen, lippen of wimpers weer perfect verzorgd!

Datum: 24 maart 2022