PMU

Kom jij ‘s ochtends tijd tekort? Dan is PMU de oplossing

Sta jij elke ochtend ook altijd met je handen in het haar en heb je geen idee waar je de tijd moet vinden om je kinderen fatsoenlijk aan te kleden, naar school te brengen, een gezond ontbijt op tafel te zetten, het liefst nog te sporten en er dan op je werk nog goed en verzorgd uit zien? Nou dan ben je niet de enige. Permanente make-up (pmu) kan voor jou de oplossing zijn.

Elke ochtend hetzelfde liedje

Elke ochtend is het weer hetzelfde liedje. Je staat op en de hectiek begint. Kinderen moet klaargemaakt, lunches bereid, ondertussen werk je een ontbijt weg en ergens moet je ook nog de tijd vandaan zien te halen om je klaar te maken. Veel vrouwen hebben daarom een vaste make-uproutine. Daardoor hoeven ze niet lang na te denken over wat ze eens zullen doen, en bovendien is het prettig om een vaste look te hebben waarbij je je mooi voelt.

Goede oplossing

Hoewel opmaken voor sommige mensen een heerlijk me-time-momentje is, geldt voor de meerderheid dat het een klusje is geworden. Wanneer de make-up er ook nog eens afsmelt door zweet, wegregent of om andere redenen uitloopt, kan het nogal eens als een onzinnige tijdsbesteding voelen. Als je toch al een vaste look hebt waar je tevreden mee bent, maar ook als je juist erg naturel door het leven gaat kan pmu een goede oplossing voor dit soort irritaties zijn.

Te weinig tijd in de ochtend? PMU kan dan een goede oplossing zijn!

Permanente make-up

Bij Allure Hair & Beauty zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van pmu. Wenkbrauwen, eyeliner en lipliner, samen met de specialist kijk je naar wat past bij jouw wensen en levensstijl. Wanneer je een beeld hebt van welk gebied je wilt behandelen, bepaal je gezamenlijk ook welke tinten er precies gebruikt moeten worden. Wil je het uiterst subtiel en onopvallend, of wil je de wenkbrauw of eyeliner juist iets meer aanzetten?

Verschil met tatoeage

Tijdens de behandeling wordt de pmu met een speciaal instrument oppervlakkig in de huid aangebracht. Daardoor is het wel degelijk iets anders dan een tatoeage: hierbij gaan de pigmenten veel dieper de huid in. Het voordeel van pmu is dan ook dat het na anderhalf tot twee jaar vervaagd is. Mocht je tegen die tijd een andere haarkleur hebben gekregen, of net een andere vorm beter bij jezelf vinden passen, dan kan dat tijdens een opfrisbeurt.

Kiezen voor pmu

Wanneer je pmu laat aanbrengen door een expert heb je een grote kans op een mooi en natuurlijk resultaat. Maar er is een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je ervoor kiest.

  • Breng pmu alleen aan op een gezonde huid. Dus niet op huid die (onder andere): bestraald is, littekenweefsel bevat, geïrriteerd is, kortgeleden gelaserd is.
  • Bij bepaalde aandoeningen is pmu onverstandig, denk aan bepaalde huidziektes, allergie voor pigmentstoffen en hart- en vaatziektes.
  • Zorg goed voor de huid na een behandeling. Dat betekent dat je de huid tijdelijk droog houdt, niet in de zon komt en vooral niet gaat krabben.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden op het gebied van permanente make-up? Dan ben je bij Allure Hair & Beauty aan het juiste adres. Hun team van professionele specialisten helpen je graag van je stress af. Ze laten zich jaarlijks bijscholen om zo van alle nieuwe technieken en middelen op de hoogte te blijven. Neem contact met ze op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Datum: 24 juli 2020