wenkbrauwen

Je wenkbrauwen altijd in de perfecte vorm

Baal je van de tijd die je dagelijks kwijt bent aan het bijtekenen van je wenkbrauwen? Maar wil je niet zonder make-up de deur uit? Dan is microblading voor jou dé oplossing.

De nieuwste techniek

Microblading is de nieuwste trend op het gebied van (semi-)permanente make-up. De microbladingmethode is een techniek waarbij haartjes handmatig worden getekend. De haartjes van de wenkbrauwen worden aangebracht door middel van een manuele pen. Deze pen bevat ultrafijne naaldjes die naast elkaar zijn geplaatst. Microblading bestaat dus uit flinterdunne ‘getatoeëerde’ haartjes die niet van echte wenkbrauwhaartjes te onderscheiden zijn.

Perfect!

Heb je last van dunne of slecht zichtbare wenkbrauwen en wil je juist wel een mooie sprekende oogopslag? Dan is de microbladingmethode perfect voor jou. Ook wanneer je niet tevreden bent over de vorm van je wenkbrauwen, is deze behandeling geschikt. Het bijtekenen van de wenkbrauwen is verleden tijd, want microblading corrigeert de vorm en vult de wenkbrauwen aan.

Dagelijks je wenkbrauwen bijtekenen is verleden tijd.

Blijvend resultaat

Microblading heeft vele voordelen. Tijdens het sporten, zwemmen en zelfs in de sauna zijn jouw wenkbrauwen altijd perfect in vorm. Het pigment dat wordt aangebracht, blijft maar liefst 1 tot 3 jaar zitten. Het enige wat jij hoeft te doen, is gemiddeld eenmaal per jaar terugkomen voor een opfrisbehandeling. Zo blijven jouw wenkbrauwen in perfecte staat.

100% veilige procedure

Een microbladingbehandeling duurt ongeveer één tot twee uur. Als eerste wordt de vorm van de wenkbrauwen getekend naar wens. Vervolgens wordt samen met jou de kleur van het pigment uitgekozen en als laatste worden de haartjes getekend met de manuele pen. De behandeling van microblading wordt uitgevoerd in een steriele omgeving, met behulp van steriele materialen. Alle pigmenten zijn CE-gecertificeerd en hypoallergeen. Volledig veilig! Microblading is enkel toegestaan in een door de GGD goedgekeurde salon.

Microblading professional

Niki Harwig (eigenaresse van Niki’s Beauty) is specialist op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Niki is in het bezit van het certificaat ‘Microblading for Professionals’ en je kunt dan ook bij haar terecht voor al je wenkbrauw problemen. Daarnaast biedt Niki’s Beaty salon gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, nagelstyling, visagie en wimperextensions aan.

Datum: 05 januari 2018