pigmentvlekken

Pigmentvlekken verleden tijd met MeLine

Waar één pigmentvlek vaak nog als schoonheidsvlekje gezien kan worden, kunnen meerdere pigmentvlekken al snel als vervelend worden ervaren. Begrijpelijk, want wanneer deze donkere, ontsierende vlekken goed zichtbaar zijn, wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf. En dat kan, want nu de zon nog niet zo fel schijnt, is het het ideale moment om je pigmentvlekken aan te laten pakken.

Huidveroudering

Pigmentvlekken kunnen het gevolg van huidveroudering zijn. Ze worden dan ook wel ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd. Over het algemeen ontstaan deze vanaf je 50ste, maar als je pech hebt, kan dit ook al op je 30ste gebeuren. Huidveroudering in het algemeen begint namelijk al als je 25 bent.

Zonschade

Je kunt dit huidverouderingsproces versnellen wanneer je je huid te vaak en te veel aan de zon blootstelt. Het is dus eigenlijk zo dat, hoe meer je je huid onbeschermd blootstelt aan de zon, hoe meer en hoe eerder je pigmentvlekken krijgt. Pigmentvlekken ontstaan doordat de pigmentcellen in je huid actiever worden. Hierdoor gaan ze samensmelten waardoor er als het ware een soort pigmentophoping ontstaat: dit noemen we dan een pigmentvlek.

Je kunt dit huidverouderingsproces versnellen wanneer je je huid te vaak en te veel aan de zon blootstelt

Ontsieren

Hoewel pigmentvlekken onschuldig en goedaardig zijn kunnen ze al snel lijken op ernstige huidaandoeningen. Als je toch twijfelt of je pigmentvlek wel een pigmentvlek is, dan kun je dat het beste door je huisarts laten beoordelen. Wanneer er wel sprake is van een pigmentvlek, wil het nog niet zeggen dat je er dan ook blij mee bent. Ze kunnen je huid namelijk erg ontsieren, helemaal als er sprake is van veel pigmentvlekken op hetzelfde stukje huid.

De oplossing

Gelukkig kun je snel en makkelijk van je pigmentvlekken afkomen. Zo is de MeLine van Dermaesthetics de eerste en enige productlijn in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. De MeLine kijkt naar jouw type pigmentvlek en heeft vervolgens de juiste producten om precies deze soort vlekken aan te pakken. Tijdloos Beauty maakt al een poosje gebruik van deze productlijn en behandeling. Zowel zij als hun klanten zijn erg tevreden met de werking en het resultaat.

De MeLine

Het beste resultaat kun je bereiken als je gebruikmaakt van de MeLine producten in combinatie met de MeLine behandeling. Dit proces samen bestaat uit vijf verschillende stappen. Zo maken de professionals van Tijdloos Beauty jouw huid eerst klaar voor de behandeling, vervolgens worden de pigmentvlekken aangepakt, deels door een huidtherapeut, en deels door jou zelf. Dit doe je met de producten uit de MeLine. Ook de laatste drie stappen kun je zelf thuis uitvoeren. Dit maakt de behandeling niet alleen doelgericht, maar ook nog eens makkelijk in gebruik. Je hoeft dus niet steeds naar de specialist voor ingewikkelde behandelingen.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de MeLine productlijn of wil je gewoon alvast een afspraak maken? Dan kun je contact opnemen met met Tijdloos Beauty. Hier kun je terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, of je nu je pigmentvlekken aan wilt pakken, of hele andere huidproblemen hebt. Ria en Femke ontvangen je met veel zorg en persoonlijke aandacht, want jouw gemak staat voorop. Tijdens een kennismakingsgesprek en luisteren ze graag naar jouw wensen en klachten. Samen met jou wordt gekeken welke behandeling het beste bij jouw huid past en je krijgt altijd een passend advies voor de beste verzorging van je huid.

Datum: 26 maart 2020