borstprothese

Mooie lingerie voor iedereen, óók bij een borstprothese!

Na een borstoperatie kan het voelen als een hele uitdaging om weer mooie passende lingerie of badmode te vinden. Advies van een goed opgeleide adviseuse die jou helpt om de juiste combinatie van een (deel)prothese met bijbehorende lingerie te vinden, zal eraan bijdragen dat je je zelfvertrouwen weer hervindt en ziet hoe prachtig je bent. Want het is echt waar: mooie lingerie is er voor iedereen!

Maak kennis met Martine

In Tilburg vind je een speciaalzaak die in 1991 is opgericht door een vrouw die zelf ook geconfronteerd werd met borstkanker. Als geen ander kende zij het belang van goed advies voor een juiste borstprothese, protheselingerie en badmode. Zij kende de heftige gevoelens die erbij komen kijken als je als vrouw je lichaam zo ziet veranderen. Hierin vond zij haar passie.

Elke vrouw is prachtig!

‘Iedere vrouw is op haar manier prachtig en ik wil haar helpen haar zelfverzekerdheid weer terug te vinden, na alles wat ze heeft moeten meemaken. Ik wil deze vrouw weer laten stralen en blij in de spiegel laten kijken, gewoon omdat ze dat verdient’, aldus de oprichtster van de zaak. Martine Lingerie is er verder voor iedereen die waarde hecht aan een goed passende bh, van jong tot oud, en biedt alles tot aan bruidslingerie en corseletten.

Op afspraak

Tijdens een afspraak met een van de acht gecertificeerde mammacare-adviseuses van Martine Lingerie wordt er ruim de tijd voor jou genomen. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt de gelegenheid om van alles door te passen, zodat je ontdekt wat er nu het beste bij je past. Vaak is het prettig om je partner of een vriendin mee te nemen, zodat het resultaat vanuit verschillende perspectieven bekeken kan worden. Er zijn geen verplichtingen: alles waar ze voor staan is jou een goed gevoel te bezorgen. Een afspraak maak je telefonisch of online via de webshop.

Je krijgt de gelegenheid om van alles door te passen

Heel blij met mijn aankoop

‘Vandaag ben ik voor het eerst geweest bij Martine Lingerie. Ik mocht in een aparte paskamer alles passen. Ik kreeg een goede uitleg en er werd echt tijd voor mij genomen. Ik kon van alles vragen en ook de nazorg was top geregeld. Ik ben zo blij met mijn aankoop, eindelijk BH’s die wél goed zitten, geen pijn doen en ook nog eens ontzettend mooi zijn. Ik kom snel weer terug!’ – Annemiek

Nieuw filiaal!

Om nóg beter bereikbaar te zijn voor klanten, opent Martine Lingerie op 30 september een vestiging in Baarle-Nassau, waar ook altijd een mammacare-adviseuse voor jou aanwezig is om je in een prachtige paskamer te adviseren en ál je vragen te beantwoorden.

Datum: 31 augustus 2018