protheselingerie

Nog steeds vrouwelijk en stijlvol met protheselingerie

Protheselingerie bestaat niet langer alleen maar uit grote, huidkleurige bh’s. Voor vrouwen met een borstprothese is er een groot assortiment aan modellen en kleuren. Prachtige, vrouwelijke lingerie die bij jou past en waarin je niet kunt zien dat je een (deel)prothese draagt. Maak kennis met de nieuwste trends in protheselingerie!

Borstprotheses

Niet alleen voor protheselingerie, maar ook voor borstprotheses kun je bij De Magneet Bodyfashion terecht. Er is een privé-paskamer voor het discreet passen en aanmeten. Daarom wordt er alleen op afspraak gewerkt, zodat de mammacarespecialist die je de prothese aanmeet, alle tijd voor je kan nemen. Er wordt altijd een zo goed mogelijke oplossing voor jouw specifieke situatie gevonden.

Declaratie

Met de meeste zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten zodat jouw prothese in het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden. De Magneet is een door SEMH erkende leveranciers van mammaprotheses.

Verschillen

Wanneer je borst gedeeltelijk of helemaal is weggehaald, kun je meestal niet meer de bh’s dragen waar je aan gewend was en ben je aangewezen op een prothese-bh. Deze zien er grotendeels uit als een ‘gewone’ bh. Er zijn echter wel een aantal verschillen:

  • in de cup zit een hoesje waar je je (deel)prothese in kunt doen, zodat deze tijdens het dragen niet verschuift.
  • het decolleté sluit iets hoger.
  • de schouderbandjes zijn vaak breder voor voldoende steun.

Protheselingerie is zoveel meer dan grote huidkleurige bh’s!

Sport-bh

Sport je veel en graag? Vraag dan naar de speciale sport-bh’s die geschikt zijn voor een prothese.

Badmode

Wist je dat er ook speciale prothesebadpakken, -bikini’s en -tankini’s zijn? Hierin kun je je vrij bewegen en zorgeloos zwemmen zonder dat iemand ziet dat jij een (deel)prothese draagt.

Protheselingerie

De Magneet Bodyfashion heeft de volgende merken protheselingerie:

  • Amoena
  • Basko
  • Anita
Datum: 04 september 2018