protheselingerie

Protheselingerie in de zomer

Wanneer je een deel of je gehele borst moet missen, kun je dat als een verlies van je vrouwelijkheid ervaren. Toch betekent dat niet dat je er niet leuk meer uit kunt zien en je toevlucht moet nemen tot hooggesloten kleding of degelijke lingerie. Met de juiste prothese en speciaal daarvoor ontworpen badkleding kun je zelfs lekker zwemmen of naar het strand. Niemand die ziet dat jij een prothese draagt.

Stralen op het strand

Kom gewoon eens kijken naar de grote collectie prothesebadpakken, -bikini’s en -tankini’s. Deze hebben allemaal een hoesje waarin je (deel)prothese past, zodat je zorgeloos kunt zwemmen. Er zijn ook allerlei bijpassende pareo’s, strandjurkjes, zonnetopjes, hemdjes, nachtponnen en huispakken.

Deelprothese

Wanneer jouw borsten verschillend van grootte zijn, omdat dit altijd zo is geweest of omdat je bijvoorbeeld een borstsparende operatie hebt ondergaan, kan het zijn dat jij je niet graag in badkleding vertoont. Met wat wijdere kleding is dit nog te verhullen, maar in strakke badkleding is het verschil duidelijk te zien. Informeer eens naar een deelprothese die óf in een hoesje in je bh óf direct op de huid geplakt wordt. Kijk samen met de specialist welke prothese de beste symmetrie geeft.

De protheselingerie kent een grote variatie aan modellen, kleuren en maten

Protheselingerie

Ben je inmiddels in het bezit van een borstprothese, dan hoort daar natuurlijk mooie, bijpassende lingerie bij. Met mooie lingerie blijf je je op en top vrouw voelen. De lingerie bevat een hoesje waarin de prothese gedragen kan worden. Op die manier is je prothese niet zichtbaar en blijft die goed op zijn plaats zitten. De protheselingerie kent een grote variatie aan modellen, kleuren en maten. Het setje dat het best bij jou past, zit er dus altijd bij. Laat je daarnaast verrassen door de modieuze badpakken, parero’s, tops en nachtkleding. Hiermee kun je vrijuit en zorgeloos bewegen, sporten én zwemmen.

Vergoeding

Jose de Vos Medicals is SEMH-gecertificeerd en regelt de facturatie van de prothese rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. De borstprothese wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Datum: 14 mei 2018