protheselingerie

Protheselingerie is ultiem vrouwelijk!

Zwemmen, wandelen, slenteren en sporten. Activiteiten die niet alleen gezond zijn, maar ook leuk en ontspannend, ook als je borstkanker hebt gehad. Om hier daadwerkelijk plezier aan te kunnen beleven, moet jij op de allerbeste ondersteuning kunnen rekenen. Alles wat jij nodig hebt, is protheselingerie die helemaal gericht is op de activiteit die jij wilt ondernemen. Kijk je mee?

Protheselingerie

Wist je dat protheselingerie ook stijlvol en ultiem vrouwelijk kan zijn? In de collectie zitten naast de klassieke basics ook echte luxe juweeltjes, waarmee jij je weer meer sexy en vrouwelijk gaat voelen. Denk bijvoorbeeld eens aan een prachtige beugelbeha in een poederkleur, die afgezet is met sierlijke details als kant en een parelstrikje. Of ga voor een sensueel model zonder beugels, gemaakt van licht kant in een zwoele donkere kleur. De cups zijn zacht voor je huid, en bieden jou de hele dag bescherming en steun.

Prothesebadmode

Elke vrouw en elk lichaam is anders. Daarom bestaan er ook verschillende modellen borstprotheses. Kort na de operatie is een prothese van textiel het fijnst. Alle andere (deel)protheses bestaan uit siliconen. De prothesen benaderen qua zachtheid en doorhangvermogen zo goed mogelijk de natuurlijke borst, en nemen ook de lichaamstemperatuur aan. Alle beha’s kunnen door onze coupouses worden aangepast, zodat ze optimaal bij jouw lichaam passen. Goed om te weten is dat borstprotheses en deelprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Zwemmen in stijl

De zomer is (bijna) afgelopen. Maar misschien staat er nog een late vakantie bij jou op de planning, en ga je naar een heerlijke badplaats om daar van de zon, de zee en het strand te genieten. Swimwear waarin jij zelfverzekerd kunt stralen, is dan onmisbaar. Maar naast dat jouw swimwear mooi moet zijn, is het vooral belangrijk dat je hier comfortabel in kunt bewegen. Wat dacht je van een kleurrijke tankini in blauw- en azuurtinten, versierd met kralen en strass? Of van een zeegroene bikini met een haltermodel en stijlvolle strikjes aan beide kanten? Deze en nog meer andere mooie badmode-items geven je optimale steun, én zijn uiteraard voorzien van (onopvallende) prothesehoesjes.

Ontdek de mogelijkheden van protheselingerie en prothesebadmode

Protheselingeriemerken

De mooiste protheselingeriemerken!

  • Amoena
  • Silima
  • Anita
  • Chantelle
  • Susa
  • ABC
  • Basco
  • Sunflair
  • Marie Jo

Mooie lingerie voor iedereen!

De adviseuses in onze winkel zijn gespecialiseerd in protheselingerie, en hebben de oplossing voor iedere vrouw, wat je lichaamstype, leeftijd of smaak ook is. In onze winkel vind je de mooiste lingerie en badkleding volgens de laatste trends. Samen met jou gaan mijn collega’s en ik op zoek naar wat bij jou past!

Datum: 30 juli 2019