protheselingerie

Voel je weer compleet met protheselingerie

Er hoeft niet omheen te worden gedraaid. De behandelingen voor borstkanker hebben meestal ingrijpende gevolgen voor je lichaam, en daarmee ook voor je zelfbeeld en gevoel van vrouwelijkheid. De juiste lingerie én professioneel advies kunnen een belangrijke rol spelen bij het je weer compleet en vrouwelijk voelen.

Protheselingerie tips

Tips van de lingeriespecialist voor…

…na je operatie: in deze periode is het dragen van een post-operatieve beha het meest prettig. Deze zachte en comfortabele beha’s kun je ook tijdens het slapen dragen. Omdat de beha’s wat hoger gesloten kunnen worden, geven ze toch alle support die jij nodig hebt.
…wanneer de huid genezen is: een beha met een hoog middenstuk biedt veel steun en zit comfortabel. Ook het kiezen voor een cup die een groter gedeelte van de borsten bedekt kan fijn zijn. Eventuele littekens worden zo verborgen en een eventuele prothese blijft goed zitten.
…een pijnlijke huid en gevoelige littekens: een speciale beha is dan het meest comfortabel en zacht. Zeker wanneer dit een beugelloos exemplaar is, gemaakt van zacht materiaal. Ook kan het fijn zijn om te kiezen voor een beha die door een mammacare adviseuse in een speciaalzaak is aangemeten, dan weet je dat je de juiste maat draagt.
…ongelijkheid van de borsten: kies bijvoorbeeld voor een beha met een uitneembare prothese. Of ga voor een beha waarvan de bovenkant van de cups gemaakt is van elastisch materiaal. Deze vormt zich makkelijker naar de vorm van je lichaam.

Zij ging je voor!

Ankie vertelt: ‘Een eerste aanmeting van een borstprothese is niet niks. Ik was dus best zenuwachtig toen ik hiervoor naar De Magneet Bodyfashion ging, samen met mijn zus. Maar gelukkig: we werden meteen al op ons gemak gesteld, en er werd met oprechte aandacht naar ons geluisterd. Tijdens de afspraak werd mijn omvang gemeten. De prothese en de beha die ik vervolgens kreeg aangemeten, pasten allebei perfect. In één keer kreeg ik de juiste maat en het juiste type beha aangemeten. Dat getuigt toch wel van de juiste vakkennis! Ook was het fijn dat ik geen omkijken had naar de verrekening met de zorgverzekering. Na iets meer dan een uur liepen mijn zus en ik met een heel gelukkig gevoel en twee blije gezichten weer de zaak uit. Bedankt De Magneet Bodyfashion!’

Een beha met een hoog middenstuk biedt veel steun en zit comfortabel

In de juiste deskundige en professionele handen

Bij De Magneet Bodyfashion ben je op de juiste plek voor het beste op het gebied van borstprotheses en protheselingerie. Het assortiment is groot, en bestaat uit merken als Amoena, Anita, Basko en Silima. Er zijn gediplomeerde mammacarespecialistes in huis die jou kunnen voorzien van een professioneel en deskundig advies. Dit gebeurt met alle tijd en aandacht, en in alle privacy en rust. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, is het belangrijk dat je een afspraak maakt. Goed om te weten: De Magneet Bodyfashion is een door SEMH-erkende leverancier van mammaprotheses. Met de meeste zorgverzekeraars is er overeenkomst afgesloten. Dat betekent dat je prothese over het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden.

Datum: 26 augustus 2019