lingerie

Voel je weer op en top vrouw met de juiste lingerie!

Je gevoel van vrouwelijkheid kan een flinke deuk oplopen wanneer je als gevolg van borstkanker één borst of beide borsten moet missen. Een goed passende prothese en mooie lingerie die hier naadloos op aansluit, zijn dan de uitkomst. Hiermee kun je weer zelfvertrouwen uitstralen en je weer op en top vrouw voelen!

Comfortabele en mooie lingerie

Het aanschaffen van een borstprothese na een operatie kan een hele stap zijn. Allerlei emoties en vragen gaan er door je hoofd. Persoonlijke aandacht, je verhaal vertellen en al je vragen stellen is dan wat je wilt.

Antwoorden op ál je vragen

Bij lingeriezaak Past-elle is er daarom vanzelfsprekend ruimte voor al jouw vragen. Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe lingerie naast comfortabel er ook mooi uitziet. Misschien is het nu nog ondenkbaar, maar het is écht mogelijk om weer met een grote glimlach én een mooi lingeriesetje de deur uit te gaan.

Passen in alle rust

Lingeriespecialist Marieke van Past-elle: ‘Het aanmeten van borstprothesen en aangepaste lingerie is onze specialiteit. In onze sfeervolle en mooie zaak hebben we een extra ruime paskamer, waarin je in alle rust verschillende protheses en bijpassende lingerie kunt passen. Voor een afspraak trekken we veel tijd uit.

Details

Tijdens het passen van de prothesen en de lingerie letten wij als medewerkers op veel verschillende details. Ook leggen we je veel uit, zoals dat je lichaam door bijvoorbeeld het ontbreken van één borst steeds in het evenwicht moet compenseren. Misschien sta je hier niet zo bij stil, maar dit kan voor nek- en rugklachten zorgen. We letten daarom ook op het gewicht van de prothese.’

Ruim aanbod

Lingeriespecialist Merel: ‘Alle prothesebeha’s hebben een speciale cupafsluiter, waardoor de prothese goed op zijn plek blijft zitten. De stof is van een speciaal materiaal, waardoor hij erg geschikt is voor de gevoelige huid. Omdat het decolleté hoger is en de schouderbanden wat breder zijn, zitten de beha’s erg comfortabel. Qua merken heb je bij ons ook heel wat uit te kiezen. Zo hebben Anita en Amoena heel wat moois in hun uitgebreide collectie.

Bij lingeriezaak Past-elle is er vanzelfsprekend ruimte voor al jouw vragen

Creatieloos?

Misschien heb jij wel het idee dat aangepaste lingerie alleen maar creatieloos huidskleurig ondergoed inhoudt. Eén ding is echter zeker: ook protheselingerie gaat met de tijd mee en is volop in ontwikkeling. Alles is dus mogelijk! Van speels tot sensueel, van verhullend tot verleidelijk, van comfortabel tot chic!’

Super service!

‘Wat ben ik toch weer geweldig geholpen. Ik kwam voor een zwempak, maar ging weg met een tankini, beha én een zwemprothese. Hier ben ik door jullie op gewezen, ik wist helemaal niet dat er ook zwemprotheses waren! Ook aan mijn man werd gedacht: tijdens het wachten totdat ik klaar was met passen, kreeg hij een kopje koffie. Dankjewel voor de super service!’ – Arienne

Dicht op de huid

Lingerie: niets is er zo persoonlijk en zit er zo letterlijk ‘dicht op je huid’. De lingeriespecialisten van Past-elle snappen dat als geen ander. Om jou te kunnen adviseren over borstprothesen, bijpassende lingerie en chloorbestendige badmode, proberen ze jouw wensen, verlangens en vragen zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Altijd iets voor jou

Of jouw wens nou functioneel, comfortabel of verleidelijk is (of een combinatie hiervan): er zit áltijd iets voor jou bij! Want omdat geen enkele vrouw hetzelfde is, is er ruim voldoende keus. Naast luxe én comfortabele lingerie vind je hier trouwens ook foundations, corseletten en het mooiste corrigerende ondergoed. Loop gerust eens binnen!

Goed om te weten

Past-elle is erkend door zorgverzekeraars voor het leveren van borstprotheses en daaraan gerelateerde artikelen. De zaak voldoet aan de eisen van het keurmerk SEMH, en is daarmee een zaak met kwaliteit. Je komt in aanmerking voor een vergoeding van de prothese als je een medische verklaring hebt van je arts of specialist. De zaak heeft contracten met alle zorgverzekeraars en handelt de declaratie voor je af. Neem hiervoor tijdens het eerste bezoek je verzekeringspas en je medische verklaring mee.

Datum: 11 oktober 2018