rondreis

Een geweldige reisroute door Nieuw-Zeeland en Australië

Er zijn weinig landen die zo geschikt zijn om een rondreis te maken als Australië en Nieuw-Zeeland. Huur een auto en maak kennis met de natuur, cultuur en de bezienswaardigheden, en dit alles in je eigen tempo. De uitgestrektheid en het veelzijdige landschap zorgen voor een onvergetelijke trip waarbij je op je gemak alles kunt zien en beleven wat je ook maar wil. Plan in ieder geval vooraf wat je wilt zien in je prachtige Individuele rondreis Australië. Wil jij ook informatie over een geweldige reisroute voor een individuele roadtrip door Nieuw-Zeeland en Australië, lees dan snel verder.

Individuele autoreis door Nieuw-Zeeland

Een rondreis door Nieuw-Zeeland zal zeker een belevenis zijn om nooit te vergeten. Het land bestaat uit een Zuider- en Noordereiland en het omvat een adembenemend mooi, uitgestrekt en divers landschap. Het Noorder- en Zuidereiland zijn compleet verschillend. Het Noordereiland bestaat uit de meest prachtige kustlijnen, baaien en stranden. Het eiland staat bekend om het Tongariro National Park, bekend van de Lord of the Rings reeks. Bezoek de warmwaterbronnen en geisers, en ga eens kijken bij Cathedral Cove aan de kust. Je kunt er verder heerlijk wandelen, surfen en tal van andere avontuurlijke activiteiten ondernemen. Daartegenover biedt het Zuidereiland sensationele bergen in het Mount Cook National Park, fjorden en meren. De temperatuur ligt in het noorden iets hoger en het eiland is aanzienlijk drukker in vergelijking met het zuidelijk gelegen eiland. Voor de echte natuurliefhebbers onder ons is het Zuidereiland de beste keuze, maar als het enigszins kan bezoek je beide eilanden natuurlijk.

Autoreis Australië

Australië is zo immens groot en divers dat je echt een keuze zult moeten maken voor jouw beste roadtrip. Kies tussen de Outback met zijn rode zandvlaktes, de weelderige regenwouden of de enorm langgerekte kustlijn. Ontdek het land op eigen houtje en huur een auto om het land te doorkruisen. Het land biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om een roadtrip te maken, maar het zal geen gemakkelijke keuze zijn. Toeren langs de kust, langs rivieren, door berggebied, door Tasmanië, Perth of Cairns. Het is bijna ondoenlijk om alle hoogtepunten te noemen, dus kies die gebieden waarnaar je persoonlijke voorkeur uitgaat en stippel je ideale route uit.

Enkel geweldige reisroutes

Wil je een roadtrip maken door Nieuw-Zeeland of Australië dan wens ik je veel succes met je keuze. Beide landen zijn zo adembenemend mooi en divers dat het bijna onmogelijk is de perfecte reisroute uit te stippelen want het is allemaal even geweldig!

Datum: 02 februari 2024