beauty

Alle stappen van jouw beautyplan!

Hoe wil jij van die laatste zomerzonnestralen genieten en de nazomer ingaan? Juist, op je allermooist en stralend natuurlijk. Na een kritische blik in de spiegel kom je erachter dat het een en ander echter nog wat extra aandacht kan gebruiken. Zo zijn je wenkbrauwen en nagels toe aan een touch-up, wil je af van de oneffenheden in je gezicht én ben je niet tevreden met je haar. Kortom: er staat véél op jouw beautywensenlijstje. Hoe kun je dit ‘beautystappenplan’ nou het beste aanpakken? Nou, door naar een plek te gaan waar beautyprofessionals je een totaalconcept aanbieden waarmee jij het beste uit jezelf en je verschijning haalt!

S.O.S huidproblemen

Soms kan je huid wel een extra handje hulp gebruiken om te stralen. Bijvoorbeeld als je last hebt van acne. Of misschien stoor jij je aan de eerste tekenen van huidveroudering, en wil je je verslapte huid en die rimpeltjes en lijntjes aanpakken. Op het menu van Beauty Center Annabell staan diverse (medische) huidverbeterende behandelingen. Van de enige echte opfrisser microdermabrasie en andere zuiverende peelings tot microneedling, laserbehandelingen en microblading. En wist je dat je met cosmetische acupunctuur je de aanmaak van collageen en elastine ook een fikse oppepper geeft? Alles voor een mooie en frisse huid!

Wonderschone wenkbrauwen en wimpers

Staan volle, lange wimpers en volle wenkbrauwen ook op jouw wensenlijstje? Je geeft de belangrijkste kenmerken van je gezicht een boost met wimperextensions en een wenkbrauwtreatment. Enne, op élk moment van de dag een sprekende oogopslag? Dat kan met permanente make-up (PMU)!

Boost je gezondheid!

Nu je toch bezig bent om jezelf in de watten te leggen, kun je net zo goed gebruikmaken van de rest van het aanbod. Kiezen wordt nog mogelijk! Houd je zomerse tintje zo lang mogelijk vast en ga onder de zonnebank. Geef je algehele gezondheid een boost met halotherapie. Zet je voeten in het zonnetje tijdens een pedicurebehandeling. Of, altijd goed, volg een heerlijke (hotstone)massage. Je verdient het!

Op het menu van Beauty Center Annabell staan diverse huidverbeterende behandelingen

Mogelijkheden

Wat vind je allemaal bij Beauty Center Annabell?

  • Kappersbehandelingen
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Injectables
  • Halotherapie (zouttherapie)
  • Laserontharing
  • Wimper- en wenkbrauwtreatments
  • Permanente make-up
  • Acupunctuur
  • Manicures & pedicures
  • Massages

En nog veel meer!

Ga jij je (ondernemers)droom achterna?

Heb jij altijd al gedroomd van het openen van je eigen beautyzaak? En spreekt het totaalconcept van Beauty Center Annabell jou aan? Overweeg dan de volgende kans! Eigenaresse Annabell geeft aan: ‘Met heel veel liefde heb ik een aantal jaar geleden Beauty Center Annabell geopend. Het is echt mijn kindje. Maar doordat ik daarnaast inmiddels twee andere bedrijven heb, kan ik er niet meer alle tijd in stoppen. Omdat we in die jaren zóveel hebben opgebouwd en de zaak en de bijbehorende webshop goed loopt, lijkt het me doodzonde om hem te sluiten. Daarom ben ik samen met mijn team op zoek naar een nieuwe eigenaar. Iemand die ook graag iets wil opzetten, en alle tijd, passie en liefde in Beauty Center Annabell wil stoppen om de zaak nóg meer tot bloei te brengen.’ Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Annabell!

Datum: 30 juli 2019