fbpx
Gezicht
Nieuw binnen
 • nagellakAlles over... de duurzame nagellak van Boho cosmetics
  Alles over... de duurzame nagellak van Boho cosmetics
  Je handen zijn je visitekaartje. Daarom wil je ze goed verzorgen met een voedende handcrème. En het oog wil ook wat. Wat dacht je van een mooi kleurtje op je nagels?
 • make-upadviesdagen
  Kom langs tijdens de make-upadviesdagen!
  Zeg eens, hoe tevreden ben jij met de cosmeticamerken die jij op dit moment gebruikt? Dat is misschien een rare vraag, omdat je er niet bij stilstaat. Maar veel mensen kiezen een product van een bepaald merk en blijven daar jarenlang, zo niet hun hele leven, aan trouw.
 • wenkbrauwen
  Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag
  Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. De haartjes van je wenkbrauwen breng je tot in de perfectie in model met een wenkbrauwborstel, wenkbrauwpotlood of gel.
 • injectables
  Een open, frisse blik
  Een rimpeltje hier, een vouwtje daar. Het is een natuurlijk gevolg van ouder worden.
 • facelift
  Een facelift, hoe pak ik dat aan?
  Tegenwoordig is een facelift niet anders dan normaal, veel mensen en vooral vrouwen hebben graag een strakker gezichtje. Maar hoe pak je dit proces precies aan?
 • ooglidcorrectie
  Je ogen weer laten spreken
  ‘Ben je moe?’ Misschien krijg je de vraag regelmatig te horen. Dat kan komen door een huidoverschot boven de ogen.
 • permanente-make-up
  Tijd besparen in de ochtend? Kies PMU!
  Wekker, douchen, aankleden, ontbijten, tas inpakken… voor je het weet moet je de deur uit en heb je nog niets aan je uiterlijk kunnen doen.
 • make-up
  Alles over make-up van Jane Iredale!
  Veel mensen gebruiken dagelijks make-up. Sommigen om de ogen te accentueren, eruit te laten knallen met een oogschaduw of om de huid egaal maken met een foundation. De één houdt van een uitbundige look, terwijl de ander het graag natuurlijk houdt.
 • voorjaarsbehandeling
  Verwen jezelf met een voorjaarsbehandeling: van wimperlifting tot manicure!
  Het voorjaar is in volle gang en eindelijk kun je weer bij de schoonheidsspecialist terecht. Een mooie kans om jouw uiterlijke verzorging wat extra aandacht te gunnen. Want zeg nou zelf: zien jouw nagels en wenkbrauwen er na al die maanden lockdown nog op hun best uit?
 • neuscorrectie
  Hoe tevreden ben jij met je neus?
  Niet iedereen heeft van nature een neus die in balans is met de rest van zijn of haar gezicht. Hij is te groot, te klein, te spits, te plat of er zit een bochel op en trekt daardoor meteen de aandacht.
 • wenkbrauwen
  De wenkbrauwen van je dromen
  Je staat steeds maar weer voor de spiegel in je wenkbrauwen te plukken. Toch ben je steeds minder tevreden met het resultaat. Het lijkt alsof je wimpers en wenkbrauwen, wat je ook probeert, altijd net niet zitten. Het is alleen niet gemakkelijk om voor de spiegel je wenkbrauwen zelf te tekenen.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl
Meest gelezen
 • HIFU
  Door HIFU ben ik van mijn mondrimpels verlost
  Anita: ‘Van binnen voelde ik me nog een jaar of vijfentwintig, maar mijn spiegelbeeld liet iets anders zien. Ik stoorde me vooral aan de rimpels tussen mijn neus en lippen, die vooral zichtbaar waren als ik lachte.
 • hangende-oogleden
  ‘Ik ben eindelijk van mijn hangende oogleden af’
  Hanneke: ‘Ik heb een drukke, veeleisende baan en twee drukke, veeleisende puberzonen. Ik ben heel dankbaar hoor, maar soms is het best vermoeiend allemaal. Zeker de laatste tijd: ik heb de taken op me heb genomen van een collega die op zwangerschapsverlof is en mijn man kan mij door een vervelende rugblessure minder steunen in de opvoeding.
 • permanente-make-up
  Spijt van permanente make-up?
  Permanente make-up is de ideale en permanente manier om er dag en nacht verzorgd uit te zien. Maar wat als je spijt hebt of je het resultaat lelijk vindt?
 • wimpers
  ‘Dat lijntje op mijn wimpers moest dunner’
  Daniëlle: ‘Ik ben altijd al dol op make-up geweest en ik had al wel eens nagedacht over permanente make-up. Dat leek me vooral erg handig tijdens het sporten, op vakanties en ‘s ochtends bij het opstaan, want dan zie je er gelijk verzorgd uit.
 • PlexR
  ‘Door PlexR zie ik er jaren jonger uit!’
  Annemiek (44): ‘Al een hele poos werd ik niet meer blij van mijn spiegelbeeld. Die blik! Het leek wel of ik een week niet geslapen had. Of ik doodmoe was.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl