Wimpers
Nieuw binnen
 • wimperextensions5 tips om je wimperextensions mooi te houden
  5 tips om je wimperextensions mooi te houden
  Wauw, wat zijn ze mooi geworden! Sinds jij die wimperextensions hebt laten aanbrengen, word je elke keer als je in de spiegel kijkt blij van binnen.
 • lashlift
  Een lashlift? Weet wat je wel en niet moet doen!
  Je zit er al een tijdje over na te denken: een lashlift. Op het internet zijn er zoveel jaloersmakende wimpers te vinden. En, om eerlijk te zijn, hoe lekker is het om in de ochtend niet meer in de weer te hoeven met een wimperkruller?
 • tijd-besparen
  Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!
  Het liefst blijf je elke ochtend zo lang mogelijk liggen. Als je dan eindelijk uit bed bent gestapt, moet alles snel, snel, snel. Douchen, ontbijten en een leuke outfit uitkiezen. Met een beetje geluk kun je nog snel een lunchpakket klaarmaken voor je werk.
 • wimpers
  7 tips voor oogverblindende wimpers
  Lange en volle wimpers zijn aantrekkelijk. Waarom? Ze laten je ogen breder en meer open lijken, waardoor deze meer opvallen. Niet voor niets wordt er gesproken over een verblindende oogopslag.
 • wimperlift
  Hoe veilig is een wimperlift?
  Niet meer elke ochtend hoeven te knoeien met je krultang, dat verwezenlijk je met een wimperlift. Hiermee krullen je wimpers voor wel zes tot acht weken Je zit al een tijdje te denken om te kiezen voor deze behandeling. Maar een klein stemmetje in je hoofd houdt je tegen.
 • wimperlift
  Wimperlift: de feiten en fabels op een rij
  Hangen jouw wimpers als een soort gordijntje voor je ogen? Dan is het iedere ochtend vast een hele klus om ze krullend te krijgen. Eerst pak je de wimperkruller erbij, om de haartjes voorzichtig omhoog te liften. Als dat is gelukt, breng je je beste mascara aan om een open blik te creëren. Maar als je een paar uur later in de spiegel kijkt, zijn je wimpers alweer flink naar beneden gezakt.
 • Russian-Volume-extensions
  Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!
  Het geeft een fijn gevoel wanneer je make-up weer je gezicht laat stralen en spreken.
 • wimperextensions
  Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint
  Je hebt de duurste mascara’s geprobeerd en al vele wimperkrullers versleten. Maar ondanks al je pogingen lukt het niet om je wimpers mooi vol en krullend te krijgen. Misschien heb je weleens gedacht aan wimperextensions. Deze valse wimpers worden op je eigen wimperrand geplakt, met als resultaat een prachtige oogopslag.
 • wimperlift
  Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!
  Na thuiskomst van de salon knipper je nog een paar keer met je wimpers. Je kan het niet laten om in elke spiegel je wimpers nog eens goed te bekijken. Die wimperlift heeft veel goeds gedaan voor je uitstraling.
 • wimperlift
  De wimperlift en de mooiste dag van je leven
  Je jurk is doorgepast, je schoenen zijn al ingelopen. Kaarten, locatie, muziek, bloemen, fotograaf, kapper en trouwauto zijn geregeld. Langzaam maar zeker kun je al die dingen op je lijstje afvinken. Maar denk ook even vooruit aan het moment dat je partner en jij elkaar het ja-woord gaan geven.
 • one-by-one-wimperextensions
  One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit
  Voordat je je mascara aanbrengt, pak je de wimperkruller om je rechte wimpers een lift te geven. Je kijkt in de spiegel. Niet perfect, maar het kan ermee door. Je wilt immers ook nog op tijd komen op je werk!
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl banners foryou Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl