Haar
Nieuw binnen
 • HaarHoofdhuid gezond, haar gezond
  Hoofdhuid gezond, haar gezond
  Om je haar mooi te houden, is het belangrijk dat je ook je hoofdhuid goed verzorgt. Want de haren groeien uit de haarzakjes die in je hoofdhuid zitten.
 • haar
  ‘Verlies van mijn haar had een enorme impact’
  ‘In de ruim twintig jaar dat ik nu aangewezen ben op het dragen van haarwerken, is er gelukkig veel verbeterd in het draagcomfort en de kwaliteit’, vindt Marije Schram. ‘Ik draag nu het liefst haarwerken van synthetisch materiaal.
 • haarverzorging
  Kies voor goede verzorging haar en hoofdhuid
  Hoe zorg je voor het behoud van mooi krullend haar? Op welke manier voorkom je dat je haar pluizig wordt en glans verliest? De bewuste keuze voor een goede haarverzorging met de juiste producten is een eerste stap. Naast je haarverzorging is ook een verzorging van de hoofdhuid belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het periodiek masseren van de hoofdhuid.
 • haar
  Verantwoord haar verven met henna
  Soms heb je verandering nodig in je leven. Je kunt het roer volledig omgooien door te wisselen van baan of de start van een nieuwe relatie. Maar je kunt het ook kleiner gaan zoeken. Heb je iets aan je uiterlijk wat je anders wilt?
 • haar
  Passie voor haar
  Als je haar goed zit, voel je je lekkerder. Het is als het ware de kroon die je altijd draagt. Het geeft zelfvertrouwen.
 • beschadigd-haar
  Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar
  Je hebt je stijltang weer neergelegd en slaakt een diepe zucht. Er is geen glans te vinden in je haar, er springen hier en daar plukjes alle kanten op. Je pakt een pluk vast en ziet duidelijk gespleten punten, en het voelt aan als stro.
 • krullen-knippen
  Krullen knippen doe je zo!
  Iedereen heeft een opvallend kenmerk aan zijn of haar uiterlijk. Een echte eyecatcher. Zijn het je ogen? Misschien zijn het je overduidelijke sproeten?
 • haarvezels
  De make-up voor je haar: haarvezels
  Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het maakt deel uit van je identiteit, of je nu lange lokken, een kort kapsel of een boblijn hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • geblondeerd-haar
  Do's en don'ts rondom geblondeerd haar!
  Je kapsel doet veel voor je gezicht en je uitstraling. En dat geldt ook voor de kleur van je haar. Er zijn talloze keuzes in het verfpalet voor haar. Misschien zit jij wel na te denken over de kleur blond?
 • natuurlijke-haarverf
  Kies voor een natuurlijke haarverf!
  Het begint weer te kriebelen: de drang om je haar te verven. Deze kleur die je nu hebt begint namelijk te vervelen en op het internet is zoveel inspiratie te vinden voor prachtige haarkleuren. Je wilt gaan verven, maar kies jij je haarverf wel bewust?
 • klitten
  Zo ga je klitten tegen!
  Lange haren blijven een mooie verschijning. Maar op praktisch gebied zijn ze niet altijd even handig. Vooral klitten kunnen een dagelijkse bezigheid zijn.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners ForYou.nl