Acne
Nieuw binnen
 • acneDe feiten en fabels over acne op een rij
  De feiten en fabels over acne op een rij
  Tegenwoordig hebben we allemaal toegang tot het internet, een bron waar we veel informatie kunnen vinden. Heb je last van acne? Dan kun je daar van alles over vinden.
 • acne
  Zo zeg je tabee tegen acne!
  Een geïrriteerde huid, puistjes, mee-eters, overgevoeligheid; een huid met acne is allesbehalve prettig. Effectieve huidverzorging kan helpen om acne te verminderen. Hoe eerder je actie onderneemt tegen acne, des te kleiner de kans op pigmentvlekken of littekens.
 • acne
  Acne: wat is waar en wat niet?
  Veel huidproblemen zijn niet gevaarlijk, maar ze kunnen wel vervelend zijn voor het uiterlijk. Acne is daar een goed voorbeeld van. De bijbehorende puistjes of mee-eters verstoren de huid en je wilt er graag zo snel mogelijk vanaf.
 • acne
  ’Utrechtse Schoonheid hielp mij van mijn acne af’
  Ook jij hebt in je tienertijd hoogstwaarschijnlijk te maken gehad met puistjes, mee-eters en misschien zelfs wel acne. Op dat moment is dat niet leuk, maar je weet dat het tijdelijk is. Je houdt je vast aan het feit dat de pukkels na de puberteit meestal grotendeels verdwijnen. Maar wat als je na je twintigste nog steeds onder de puistjes zit?
 • acne
  Acne: de tips en tricks voor een egale huid
  Puistjes, pukkeltjes, mee-eters en andere oneffenheden: het zijn allemaal kenmerken van acne. Acne is de meest voorkomende huidaandoening. Er wordt vaak gedacht dat het alleen in de puberteit voorkomt, maar ook volwassenen kunnen er last van krijgen.
 • acne
  Acne: de oorzaak en het ontstaan van jeugdpuistjes
  Acne, in de volksmond ‘jeugdpuistjes’ genoemd, komt veel voor. Vooral bij jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Maar ook volwassenen kunnen er last van krijgen en hebben.
 • acne
  'Het liefst verstopte ik mijn gezicht'
  Acne gaat verder dan pukkels en puistjes. Dat weet Daphne (24) als geen ander.
 • acne
  Acne? Dit kun je eraan doen!
  Als tiener ontwikkel je vaak de eerste puistjes. Ze horen bij de puberteit, en je bent niet de enige. Maar wanneer je op latere leeftijd nog steeds kampt met hevige onzuiverheden op jouw huid, wordt het op zijn zachtst gezegd vervelend.
 • acnelittekens
  Wat te doen tegen acnelittekens?
  Iedereen heeft wel eens een puistje. Maar sommige pechvogels krijgen in hun jonge jaren te maken met hardnekkige acne. De ontstekingen en pukkels op je gezicht, borst of rug kunnen je dan ontzettend onzeker maken.
 • puberteit
  Hoe verzorg je je huid in de puberteit?
  In de puberteit ben je al onzeker genoeg. Waarom moet je dan ook nog eens elke dag wakker worden met een vette huid vol puistjes? Natuurlijk, je weet dat je niet de enige bent. Bijna al je klasgenoten hebben er in meer of mindere mate last van.
 • acne
  Last van acne? Zo pak je het aan
  De ene vriendin zegt onzeker te zijn over cellulitis. De ander klaagt regelmatig over haar lichtgekleurde of dunne wenkbrauwen. Jouw onzekerheid? Acne.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • onrustige-tienerhuid
  Onrustige tienerhuid? Reken af met acne en onzuiverheden
  Het leven van een tiener gaat niet over eenhoorns en regenbogen. Je krijgt te maken met razende hormonen, een achtbaan aan emoties en allemaal ervaringen en verantwoordelijkheden die nieuw voor je zijn. Daar komt nog eens bij dat je huid allerlei veranderingen ondergaat en overal gevoelig voor lijkt te zijn.
 • pukkels
  De do’s en don’ts bij pukkels!
  Misschien herken je het wel. Je denkt net af te zijn dat kleine pukkeltje, en de volgende ochtend word je wakker met weer nieuwe storende ontstekingen. Je probeert van alles om de pukkeltjes tegen te gaan.
 • carboxy-therapie
  Carboxy Therapie hielp mij van mijn acne af’
  Tijdens mijn puberteit had iedereen om mij heen last van acne. Ik had daarentegen nergens last van en was zelfs ontzettend blij dat ik die dans was ontsprongen. Ten onrechte, blijkt nu.
 • acnelittekens
  Acnelittekens? Weg ermee!
  In je puberteit had je behoorlijk last van jeugdpuistjes. De tijd van acne ligt gelukkig al weer jaren achter je, maar het heeft wel zijn sporen achtergelaten. Duidelijk zichtbare littekens van die destijds ontstoken talgkliertjes ontsieren je wangen.
 • acne
  Acne: wat kun je eraan doen?
  We spreken van ‘acne’ als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl