Huidveroudering
Nieuw binnen
 • regenererende-huidverzorgingRegenererende huidverzorging: dit moet je weten
  Regenererende huidverzorging: dit moet je weten
  Ouder worden we allemaal. Het is een cliché, afijn, maar als je foto’s van jezelf ziet, zie je het er toch ook echt wel aan af: die fijne lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes.
 • verslapte-huid
  Do’s en don'ts rondom een verslapte huid!
  Iedereen heeft zijn eigen blikvangers. Wellicht zijn het je ogen of je strakke jukbeenderen. Of misschien heb je een mooie, egale huid of een scherpe kaaklijn. Daar mag je trots op zijn!
 • wallen
  Neem afscheid van je wallen, kringen en kraaienpootjes
  Bij het ouder worden verandert je huid. Ze wordt dunner en begint haar elasticiteit te verliezen.
 • huidveroudering
  Huidveroudering? Kon je de klok maar terugdraaien!
  We willen allemaal graag ouder worden, maar dan het liefst wel zonder er ouder uit te zien! Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet is tegen te houden. Maar toch zou je de klok af en toe even willen terugdraaien naar de tijd dat je huid nog stevig was, er geen sprake was van lijntjes en rimpels en je kaaklijn nog strak was.
 • rimpels
  Veelgestelde vragen over... rimpels!
  Rimpels; het welbekende teken van huidveroudering. Hoewel rimpels ook voor een karakteristieke uitstraling kunnen zorgen, zijn ze meestal niet heel geliefd. Logisch, aangezien rimpels vaak confronterend zijn om te zien. Gelukkig hoef je ze niet te accepteren.
 • huidveroudering
  Vier technieken inéén: Pascaud Contour!
  Uv-straling, slechte verzorging, genen en hormonen: deze factoren zijn geen vrienden wanneer je kampt met huidveroudering, een fenomeen waar we allemaal op een bepaald moment mee te maken krijgen. Rimpels of hangende huid kunnen overal op je lichaam tevoorschijn komen.
 • anti-aging
  Onwaarheden opgehelderd: anti-aging!
  Je ziet je huid naarmate de tijd verstrijkt veranderen. In dat mondhoekje is een nieuwe rimpel verschenen, je kraaienpootjes breiden zich uit, je wangen hangen meer. Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen.
 • huidveroudering
  Huidveroudering? Ga de strijd aan met de zwaartekracht!
  Waar is die ooit zo strakke kaaklijn van jou ineens gebleven? Je begint echt van die ‘hamsterwangetjes’ te krijgen. En nee toch, zie je daar het begin van een onderkin? Het lijkt wel of de zwaartekracht je huid heeft laten zakken.
 • Wanneer kun je overgaan tot het gebruik van fillers?
  We worden allemaal ouder en waar de één rimpelloos oud lijkt te worden of er niets om lijkt te geven heeft de ander meer problemen met de staat waarin de huid verkeert. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor, maar hoe zit dat precies.
 • rimpels
  Rimpels? Kom in actie!
  Vroeger maakte je je druk om puistjes, nu wens je dat dat je grootste probleem was. Want als je nu in de spiegel kijkt, zie je niets anders dan rimpels. Het verschil tussen deze plooien en puistjes is dat die laatste tijdelijk zijn. Met een goede huidverzorging en een flinke portie geduld gaan die vanzelf weer weg.
 • microneedling
  De mogelijkheden van microneedling
  Ouder worden: het brengt heel veel mooie dingen met zich mee. Je wordt wijzer en weet steeds beter wat je wil. Maar zoals we allemaal weten doet het niet veel goeds voor je huid. Langzaamaan verandert de huidconditie en maakt je strakke, gladde gezicht plaats voor een dunne, slappe huid.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl banners foryou Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl