fbpx
Huidveroudering
Nieuw binnen
 • rimpelsWat helpt tegen rimpels?
  Wat helpt tegen rimpels?
  Dat je ooit rimpels krijgt is zo goed als zeker. Dat hoort nou eenmaal bij ouder worden.
 • fillers
  Overweeg je fillers? Hier moet je op letten
  Een fillerbehandeling. Je loopt al een tijd rond met het idee en nu wil je de stap gaan zetten. Maar dan? Is het écht alleen die rimpel waar je je aan stoort, of is er meer aan de hand?
 • huidveroudering
  Huidveroudering... Het komt niet alleen met de jaren!
  Oh nee… het zal toch niet waar zijn… is dat een nieuwe rimpel? De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk een fit huidje houden. Maar de tijd staat helaas niet stil en dat ga je op een gegeven moment zien.
 • huidveroudering
  Kennismaken met je huidveroudering met een DNA-test
  Hoe goed ken jij je huid? Natuurlijk weet je hoe die eruit ziet, maar misschien ben je er niet helemaal bewust van waar bepaalde klachten vandaan komen. Terwijl, als je dat wél weet, kun je de huid ook gerichter behandelen en dus verbeteren. Neem bijvoorbeeld huidveroudering. Er zijn verschillende soorten rimpels, fijne lijntjes of ouderdomsvlekken die een uiteenlopende oorsprong hebben.
 • Overgang
  Tips: jouw huid in de overgang
  Met de tijd verandert je huid. Je hormonen gaan tijdens de overgang even goed op de schop en helaas ondervindt je huid hier ook de effecten van. Met de jaren neemt de aanmaak van collageen en oestrogeen af, waardoor de huid er slapper en minder stralend uit kan gaan zien.
 • mesotherapie
  De oplossing voor rimpels: mesotherapie
  Een jonge en frisse huid, wie wil dat nou niet? We worden allemaal ouder en onze huid blijft jammer genoeg niet achter.
 • Obagi
  5 adviezen om huidveroudering tegen te gaan
  Rimpels en lijntjes zijn tekenen van natuurlijke huidveroudering. Iedereen krijgt ze op den duur.
 • Anti-aging
  Anti-ageing: elegant ouder worden
  Je zucht eens diep. In de spiegel zie je steeds vaker rimpeltjes in je gezicht.
 • huidconditie
  ‘Door de liftende massages is mijn huidconditie eindelijk verbeterd’
  Hanna (46): ‘Al op een vroege leeftijd maakte ik kennis met huidveroudering. Zodra je de eerste kleine rimpels ziet verschijnen, kun je dit nog accepteren. Maar bij mij waren er al meerdere en diepe rimpels te zien. Ik werd daarom ook vaak ouder geschat dan dat ik daadwerkelijk was.
 • huidveroudering
  De feiten en fabels over huidveroudering!
  We kunnen er niet omheen: wanneer de jaren verstrijken, krijgen we allemaal te maken met huidveroudering. Van die storende rimpels en fijne lijntjes tot bruine vlekjes en huidverslapping. Natuurlijk zit je er niet echt op te wachten. De wens om een jonge huid te behouden is dan ook al zo oud als de weg naar Rome.
 • kraaienpootjes
  Stralend lachen zonder kraaienpootjes!
  Het is een cliché, maar daarom ook waar: lachen is gezond. Wanneer we lachen voelen we ons vrolijker, krijgen energie en het zogeheten gelukshormoon wordt aangemaakt. Een teken dat je al veel hebt gelachen in je leven, zijn kraaienpootjes.
Toon meer >
Toon minder >
Inspiratie ForYou
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >