fbpx
Huidveroudering
Nieuw binnen
 • Wanneer kun je overgaan tot het gebruik van fillers?
  Wanneer kun je overgaan tot het gebruik van fillers?
  We worden allemaal ouder en waar de één rimpelloos oud lijkt te worden of er niets om lijkt te geven heeft de ander meer problemen met de staat waarin de huid verkeert. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor, maar hoe zit dat precies.
 • huidveroudering
  Huidveroudering: dit kun je doen
  Rimpels, lijntjes en een slappe huid: je ontkomt niet aan huidveroudering. Bij een gemiddelde volwassene duurt het celvernieuwingsproces ongeveer 28 tot 30 dagen. Dat betekent dat je huid zich iedere maand volledig vernieuwt. Maar naarmate je ouder wordt, vertraagt dit proces. Dan kan het wel 50 à 60 dagen duren voordat het celvernieuwingsproces is voltooid.
 • huidveroudering
  Er áltijd goed uitzien? Dat kan
  Een mooie, egale huid is één van de schoonheidsidealen. Logisch, want je straalt zo gezondheid en vitaliteit uit. Maar je huid heeft ook veel te verduren… Zon en kou, ongezond eten of drinken en ook zeep eisen dagelijks hun tol.
 • anti-ageing
  Een buitengewoon mooie huid
  Wil je serieus aan de slag met anti-ageing? Anti-ageingspecialist Jeanette Cordes van Esther’s Choice heeft een uniek anti-ageingconcept ontwikkeld, waarmee ze jouw huid verjongt en in optimale conditie brengt.
 • huid
  ‘Hoe krijg ik weer een jonge en frisse huid?’
  Zie je daar nou een kraaienpootje als je in de spiegel kijkt? Hoe jong je je ook nog voelt, je huid gaat toch echt haar eigen weg.
 • rimpels
  Wat helpt tegen rimpels?
  Dat je ooit rimpels krijgt is zo goed als zeker. Dat hoort nou eenmaal bij ouder worden. Maar het liefst stel je het zo lang mogelijk uit.
 • fillers
  Overweeg je fillers? Hier moet je op letten
  Een fillerbehandeling. Je loopt al een tijd rond met het idee en nu wil je de stap gaan zetten. Maar dan? Is het écht alleen die rimpel waar je je aan stoort, of is er meer aan de hand?
 • huidveroudering
  Huidveroudering... Het komt niet alleen met de jaren!
  Oh nee… het zal toch niet waar zijn… is dat een nieuwe rimpel? De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk een fit huidje houden. Maar de tijd staat helaas niet stil en dat ga je op een gegeven moment zien.
 • huidveroudering
  Kennismaken met je huidveroudering met een DNA-test
  Hoe goed ken jij je huid? Natuurlijk weet je hoe die eruit ziet, maar misschien ben je er niet helemaal bewust van waar bepaalde klachten vandaan komen. Terwijl, als je dat wél weet, kun je de huid ook gerichter behandelen en dus verbeteren. Neem bijvoorbeeld huidveroudering. Er zijn verschillende soorten rimpels, fijne lijntjes of ouderdomsvlekken die een uiteenlopende oorsprong hebben.
 • Overgang
  Tips: jouw huid in de overgang
  Met de tijd verandert je huid. Je hormonen gaan tijdens de overgang even goed op de schop en helaas ondervindt je huid hier ook de effecten van. Met de jaren neemt de aanmaak van collageen en oestrogeen af, waardoor de huid er slapper en minder stralend uit kan gaan zien.
 • mesotherapie
  De oplossing voor rimpels: mesotherapie
  Een jonge en frisse huid, wie wil dat nou niet? We worden allemaal ouder en onze huid blijft jammer genoeg niet achter.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl banners foryou
Meest gelezen
 • fibroblasting
  Fibroblasting: draai de tijd een stukje terug
  Net zoals het een tijd duurde voordat je huid verouderde, duurt een huidverjongingsbehandeling vaak ook meerdere behandelingen. Heel logisch en je hebt het wachten best over voor een mooiere huid.
 • jett-plasma-lift
  Met Jett Plasma Lift weer jong in een handomdraai
  Het overkomt ons allemaal wanneer we ouder worden: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed uit blijven zien.
 • plastische-chirurgie
  Laat die plastische chirurgie maar zitten!
  Eeuwig jong: dat wil elke vrouw wel! Ben jij soms onzeker over je uiterlijk? Wil je weer die frisse en stralende blik die je een paar jaar geleden nog wel had?
 • kraaienpootjes
  Stralend lachen zonder kraaienpootjes!
  Het is een cliché, maar daarom ook waar: lachen is gezond. Wanneer we lachen voelen we ons vrolijker, krijgen energie en het zogeheten gelukshormoon wordt aangemaakt. Een teken dat je al veel hebt gelachen in je leven, zijn kraaienpootjes.
 • huidveroudering
  De feiten en fabels over huidveroudering!
  We kunnen er niet omheen: wanneer de jaren verstrijken, krijgen we allemaal te maken met huidveroudering. Van die storende rimpels en fijne lijntjes tot bruine vlekjes en huidverslapping. Natuurlijk zit je er niet echt op te wachten. De wens om een jonge huid te behouden is dan ook al zo oud als de weg naar Rome.
Toon meer >
Toon minder >
Banners ForYou.nl