Littekens
Nieuw binnen
 • littekenEen ontsierend litteken? Er is wat aan te doen!
  Een ontsierend litteken? Er is wat aan te doen!
  Ons lichaam zit ingenieus in elkaar. Dankzij het zelfhelend vermogen worden ziektes overwonnen, groeien botbreuken weer aan elkaar en geneest een wond. Maar soms laat dat wel zichtbare sporen na.
 • hazenlip
  ’Permanente make-up camoufleerde mijn hazenlip’
  Puistjes, een slechte haardag of ongelijke wenkbrauwen: we maken ons er allemaal weleens druk om. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen. We verzorgen onze huid, bundelen ons haar in een paardenstaart of epileren onze wenkbrauwen. Maar wat als je een hazenlip hebt?
 • littekencamouflage
  Littekencamouflage? Het kan met PMU!
  Littekens vallen soms best op, zeker als ze in het gezicht zitten. Het is dan vaak het eerste wat mensen zien. Dit kan best vervelend zijn.
 • littekens
  Littekens? Wis ze uit met de Dermapen!
  Je huid heeft een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar sommige plekjes blijven toch zichtbaar. Littekens zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je last hebt van littekens, kan je huid wel wat hulp gebruiken.
 • acnelittekens
  'Eindelijk was ik verlost van mijn acnelittekens'
  Acne is een vervelende aandoening waar vooral pubers en jongvolwassenen last van hebben. Bij de één doet het zich heftiger voor dan bij de ander. Als je een zware vorm van acne hebt of hebt gehad, kunnen er ontsierende littekens in het gezicht achterblijven.
 • littekens
  Littekens door acne… zo kun je ze laten behandelen!
  Vooral tijdens de puberteit hebben veel jongeren last van acne. Dit is ontzettend vervelend, want het is vaak erg lastig om er vanaf te komen. Voor velen is de oplossing dan ook gewoon afwachten.
 • littekens
  Littekens bedekken met camouflagetherapie
  Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij littekens hebt. Bijna niemand gaat immers geheel ongeschonden door het leven.
 • litteken
  Maak van je litteken een lief teken
  Die buikoperatie was natuurlijk zeker geen pretje. Sterker nog, zo’n operatie is behoorlijk ingrijpend. Nu, een paar jaar later, wordt Saskia (43) nog steeds herinnerd aan die periode waarin ze de strijd aanging met baarmoederhalskanker.
 • littekens
  'Door mijn littekens voelde ik me niet mezelf'
  Jaarlijks lopen ongeveer 900 mensen ernstige brandwonden op na een ongeval, en rond de 9000 mensen komen ieder jaar op de Spoedeisende Hulp terecht met brandwonden, variërend in ernst, meldt de Nederlandse Brandwonden Stichting. Wanneer er sprake is van een brandwond, is de huid gedeeltelijk of volledig beschadigd. Wanneer alleen de opperhuid is aangedaan, kan het lichaam dit weer netjes herstellen.
 • lymfoedeem
  Lymfoedeem en littekens na borstkanker
  Vrouwen met borstkanker kunnen na de behandelingen te maken krijgen met ongewenste vochtophopingen, ook wel ‘oedeem’ genoemd.
 • littekens
  ‘Ik schaamde mij voor mijn littekens’
  Joanne (33) vertelt: ‘Drie jaar geleden heb ik een ongeluk gehad. Ik werkte veel in die tijd, en na weer een aantal uur overwerk en een te korte nacht was ik achter het stuur in slaap gevallen.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • litteken
  'Mijn litteken ging er steeds mooier uitzien'
  Verona (38) vertelt: ‘Mijn werk als stewardess bij een grote luchtvaartmaatschappij is dynamisch én vraagt om een representatief uiterlijk. Dit was nooit een probleem, want ik ben dol op uiterlijke verzorging en sport geregeld.
 • littekens
  Help littekens een handje met de fractional laser
  Dé trends op het gebied van plastische chirurgie: een borstvergroting of verkleining, buikwandcorrectie en een brazilian but lift. Het kan gebeuren dat je littekens krijgt van een bepaalde ingreep.
 • borst
  'Mijn borst ziet er eindelijk weer 'echt' uit!'
  Nadat wegens borstkanker je borst geamputeerd moest worden, werd meteen een begin gemaakt voor een reconstructie. Het resultaat was nagenoeg perfect: een truitje met een wat dieper decolleté was geen probleem en ook durfde je gewoon je badpak weer aan.
 • littekens
  Littekens door acne… zo kun je ze laten behandelen!
  Vooral tijdens de puberteit hebben veel jongeren last van acne. Dit is ontzettend vervelend, want het is vaak erg lastig om er vanaf te komen. Voor velen is de oplossing dan ook gewoon afwachten.
 • littekens
  Laat je niet langer beperken door je littekens
  In je leven kun je heel wat littekens oplopen. Niet alleen littekens op je ziel, maar ook zichtbare littekens op je huid. Die lelijke val uit je kindertijd, de blindedarmoperatie tijdens je puberteit, de geboorte van je oudste die via een keizersnede ter wereld kwam, een beet van die valse hond die zomaar losliep, een kleine brandwond en de nieuwe knie die je onlangs kreeg.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl