fbpx
Littekens
Nieuw binnen
 • littekensLittekens? Wis ze uit met de Dermapen!
  Littekens? Wis ze uit met de Dermapen!
  Je huid heeft een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar sommige plekjes blijven toch zichtbaar. Littekens zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je last hebt van littekens, kan je huid wel wat hulp gebruiken.
 • littekens
  Littekens door acne… zo kun je ze laten behandelen!
  Vooral tijdens de puberteit hebben veel jongeren last van acne. Dit is ontzettend vervelend, want het is vaak erg lastig om er vanaf te komen. Voor velen is de oplossing dan ook gewoon afwachten.
 • littekens
  Littekens bedekken met camouflagetherapie
  Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij littekens hebt. Bijna niemand gaat immers geheel ongeschonden door het leven.
 • lymfoedeem
  Lymfoedeem en littekens na borstkanker
  Vrouwen met borstkanker kunnen na de behandelingen te maken krijgen met ongewenste vochtophopingen, ook wel ‘oedeem’ genoemd.
 • littekens
  ‘Ik schaamde mij voor mijn littekens’
  Joanne (33) vertelt: ‘Drie jaar geleden heb ik een ongeluk gehad. Ik werkte veel in die tijd, en na weer een aantal uur overwerk en een te korte nacht was ik achter het stuur in slaap gevallen.
 • littekens
  Een gave huid zonder littekens
  Je gezicht is het eerste waar mensen naar kijken als ze je ontmoeten. Dat is ook logisch, het gezicht is datgene waaraan mensen jou kunnen herkennen, waar ze je emoties van aflezen en hoe ze kunnen zien hoe het met je is gesteld.
 • borst
  'Mijn borst ziet er eindelijk weer 'echt' uit!'
  Nadat wegens borstkanker je borst geamputeerd moest worden, werd meteen een begin gemaakt voor een reconstructie. Het resultaat was nagenoeg perfect: een truitje met een wat dieper decolleté was geen probleem en ook durfde je gewoon je badpak weer aan.
 • medische-pigmentatie
  Voel je weer compleet met medische pigmentatie
  Als jij in de spiegel kijkt, staat je spiegelbeeld onzeker en ontevreden terug. Elke dag word je weer herinnerend aan die operatie of aan dat ongeluk, waar de onvolkomenheden van je huid het gevolg van zijn. Met cosmetische make-up probeer je het een en ander te verbloemen, maar dit is na een fikse regenbui of dag werken al snel verdwenen.
 • medische-pigmentatie
  Hervind je zelfvertrouwen met medische pigmentatie!
  Inmiddels ken je het begrip ‘permanente make-up’ vást al wel: de techniek waarmee je door middel van pigmenten dé perfecte lipcontour, oogomlijning of wenkbrauwen krijgt. Maar wist je dat PMU ook in te zetten is om medische redenen?
 • littekens
  Help littekens een handje met de fractional laser
  Dé trends op het gebied van plastische chirurgie: een borstvergroting of verkleining, buikwandcorrectie en een brazilian but lift. Het kan gebeuren dat je littekens krijgt van een bepaalde ingreep.
 • litteken
  'Mijn litteken ging er steeds mooier uitzien'
  Verona (38) vertelt: ‘Mijn werk als stewardess bij een grote luchtvaartmaatschappij is dynamisch én vraagt om een representatief uiterlijk. Dit was nooit een probleem, want ik ben dol op uiterlijke verzorging en sport geregeld.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl-2023 Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >