fbpx
Littekens
Nieuw binnen
Toon meer >
Toon minder >
Inspiratie ForYou
Meest gelezen
 • litteken
  'Mijn litteken ging er steeds mooier uitzien'
  Verona (38) vertelt: ‘Mijn werk als stewardess bij een grote luchtvaartmaatschappij is dynamisch én vraagt om een representatief uiterlijk. Dit was nooit een probleem, want ik ben dol op uiterlijke verzorging en sport geregeld.
 • littekens
  Littekens door acne… zo kun je ze laten behandelen!
  Vooral tijdens de puberteit hebben veel jongeren last van acne. Dit is ontzettend vervelend, want het is vaak erg lastig om er vanaf te komen. Voor velen is de oplossing dan ook gewoon afwachten.
 • littekens
  Help littekens een handje met de fractional laser
  Dé trends op het gebied van plastische chirurgie: een borstvergroting of verkleining, buikwandcorrectie en een brazilian but lift. Het kan gebeuren dat je littekens krijgt van een bepaalde ingreep.
 • littekens
  ‘Ik schaamde mij voor mijn littekens’
  Joanne (33) vertelt: ‘Drie jaar geleden heb ik een ongeluk gehad. Ik werkte veel in die tijd, en na weer een aantal uur overwerk en een te korte nacht was ik achter het stuur in slaap gevallen.
 • littekens
  Littekens? Wis ze uit met de Dermapen!
  Je huid heeft een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar sommige plekjes blijven toch zichtbaar. Littekens zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je last hebt van littekens, kan je huid wel wat hulp gebruiken.
Toon meer >
Toon minder >