Permanente make-up
Nieuw binnen
 • PMU7 feiten en fabels over PMU
  7 feiten en fabels over PMU
  PMU (permanente make-up) is al lang niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous. Integendeel, je kent vast wel iemand uit je omgeving die ook haar wenkbrauwen heeft laten doen, een eyeliner heeft laten zetten of gekozen heeft voor een permanente lipliner. En misschien overweeg jij het zelf ook wel, maar twijfel je nog.
 • PMU
  5 fabels over PMU
  PMU, oftewel permanente make-up, is al lang niet meer alleen weggelegd voor celebrities. Integendeel, waarschijnlijk zijn er verschillende mensen in jouw omgeving die hun wenkbrauwen of lippen hebben laten bijwerken. Of ze lopen rond met een permanente eyeliner.
 • PMU
  PMU: feiten en fabels
  Je zelfverzekerder voelen, een imperfectie wegwerken of simpelweg tijd besparen in de ochtend. Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor permanente make-up. En als je ervoor kiest, wil je wel een beetje ingelezen zijn.
 • permanente-make-up
  ’Ik was niet blij met mijn permanente make-up’
  Elke dag wakker worden met een opgemaakt gezicht en geen tijd meer hoeven te besteden aan je make-up. Permanente make-up klinkt ideaal. Maar zoals de naam al zegt, blijft het langere tijd zitten. Je wil dus wel dat het perfect gezet wordt. Soraya (33) liet PMU zetten bij een onprofessionele beautysalon en was niet tevreden met het resultaat.
 • wimpers-en-wenkbrauwen
  Feiten en fabels over het verven van wimpers en wenkbrauwen
  Ze kunnen je gezicht volledig transformeren. Maar ze kunnen je ook veel gedoe opleveren om steeds bij te blijven werken: je wenkbrauwen en wimpers. Het verven van je wimpers en/of je wenkbrauwen kan helpen om jouw blik nóg sprekender te maken.
 • make-up
  Stralend het nieuwe jaar in
  De feestdagen staan voor de deur; voor veel vrouwen de reden om wat extra aandacht te besteden aan hun make-up, voor die perfecte look.
 • PMU
  De voordelen van PMU op een rijtje
  Stel je voor: je kan elke ochtend een halfuur langer blijven liggen. En wanneer je wakker wordt, zie je eruit om door een ringetje te halen.
 • nazorg
  Dit moet je weten over de nazorg van PMU!
  Je PMU-behandeling zit er op en je bent blij met het resultaat. Je wenkbrauwen, lippen of eyeliner zien er prachtig uit.
 • sporten
  'Ook tijdens het sporten zit mijn make-up goed'
  Met permanente make-up accentueer je je sterke punten, zonder dat je last hebt van de nadelen. De combinatie sporten en make-up is bijvoorbeeld verre van ideaal. Na zich jarenlang geërgerd te hebben aan uitgelopen make-up, was voor Linda de maat vol.
 • permanente-make-up
  'Ik kan eindelijk uitslapen dankzij permanente make-up'
  Terwijl je wederhelft zich nog een keer omdraait, sta jij al voor de spiegel met de mascaraborstel in je hand. Hoe vaker je een product gebruikt, hoe handiger je er in wordt, maar alsnog kost het je iedere ochtend weer veel te lang om je wenkbrauwen ‘on fleek’ te krijgen.
 • wenkbrauwen
  De perfecte wenkbrauwen voor jou!
  Mooie wenkbrauwen geven een gezicht expressie. Ze zijn vol en hebben een vorm die past bij je gezicht. Daarom bestaat er ook geen standaardvorm: elke wenkbrauw is uniek, net als je gezicht.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • permanente-make-up
  Spijt van permanente make-up?
  Permanente make-up is de ideale en permanente manier om er dag en nacht verzorgd uit te zien. Maar wat als je spijt hebt of je het resultaat lelijk vindt?
 • wimpers
  ‘Dat lijntje op mijn wimpers moest dunner’
  Daniëlle: ‘Ik ben altijd al dol op make-up geweest en ik had al wel eens nagedacht over permanente make-up. Dat leek me vooral erg handig tijdens het sporten, op vakanties en ‘s ochtends bij het opstaan, want dan zie je er gelijk verzorgd uit.
 • permanente-make-up
  Permanente make-up: waar wij op letten tijdens de behandeling
  Er nooit iets voor hoeven doen, maar er toch altijd fris en stralend uitzien? Het klinkt als een mooie droom, maar die droom kan eenvoudig werkelijkheid worden! Met permanente make-up (PMU) heb je altijd een verzorgde en prachtige uitstraling.
 • permanente-make-up
  Summerproof met permanente make-up
  Zon, zee, en strand zijn een perfecte combinatie, maar helaas niet met normale make-up. Halverwege een warme dag gaat je make-up vlekken of zweet je het er weer af.
 • wimpers-en-wenkbrauwen
  'Ik kon lekker zorgeloos zonnen en zwemmen!'
  Wat doe je als je gaat backpacken door Zuidoost-Azië, maar niet continu bezig wil zijn met je make-up? Dan laat je je wimpers en wenkbrauwen verven!
Toon meer >
Toon minder >
Banners ForYou.nl