fbpx
Figuurverbetering
Nieuw binnen
 • huidLekker snel strakker in je vel
  Lekker snel strakker in je vel
  Heb je last van een randje vet op je benen of buik, of stoor je je aan je lovehandles of cellulite?
 • Plastische-chirurgie
  Is het vet of is het vel?
  Je kunt behoorlijk onzeker zijn over je lichaam. Want ook al ben je nóg zo trots dat het je is gelukt om al die overtollige kilo’s kwijt te raken of dankbaar omdat je langgekoesterde kinderwens eindelijk in vervulling is gegaan, toch kan die blijdschap behoorlijk getemperd worden als je ziet hoe je buik erbij ‘hangt’.
 • TC-Cryo
  TC Cryo: ijskoude oplossing voor overtollig vet
  Om je heen zie je steeds meer mensen moedig aan de slag gaan met diëten of sporten. Eigenlijk wil jij dit ook zo graag kunnen volhouden, maar de motivatie ontbreekt. Telkens wanneer je een dieet voor jezelf opstelt, houd je het een paar weken vol.
 • vetrol
  Help, ik kom niet van die laatste vetrol af!
  Je hebt ontzettend hard gewerkt om af te vallen. En hoewel dat gelukt is, kun je maar niet van dat randje rondom je buik of heupen af. Je traint jezelf een ongeluk in de sportschool, houd je aan een strak eetregime en werkt alleen aan maar aan dat specifieke stukje van je lichaam.
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse: weer strak op het strand!
  Straks is het alweer zomer, en dat betekent: zomervakantie! Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam?
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse: pak probleemzones aan!
  Het is je eindelijk gelukt om van die overtollige kilo’s af te komen, maar die laatste ‘vetribbeltjes’ lijken maar niet te willen verdwijnen. Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!
 • MYA
  Met MYA afvallen terwijl je stil ligt
  Afvallen terwijl je zelf relaxed in de behandelstoel ligt. Dat klinkt te mooi om waar te zijn.
 • lipocavitatie
  Zelfverzekerd de zomer in? Kies voor lipocavitatie!
  De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de luchtige jurkjes, zwierige rokjes en korte broekjes weer uit de kast worden gehaald. Voor de meeste mensen een moment waar reikhalzend naar uitgekeken wordt.
 • afslanken
  Afslanken met figuurverbetering!
  Nu het weer bijna voorjaar is, ben jij extra gezond gaan eten en meer gaan sporten. Toch merk je dat de kilootjes er maar lastig afgaan.
 • afvallen
  In minder dan één uur van je vet af…
  ‘Dit jaar ga ik écht actief bezig met een fitte leefstijl, zodat ik van die overtollige kilootjes afkom’. Inmiddels geloof jij jezelf niet meer als je alwéér dit welbekende voornemen maakt.
 • Vetcellen
  Je vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
  Jij snoept alleen nog maar worteltjes en komkommer en bent ál je vrije uurtjes in de sportschool te vinden. Ondanks jouw goede gezonde gewoontes lukt het je gewoon niet om van die laatste vetrandjes af te komen.
Toon meer >
Toon minder >
Inspiratie ForYou
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >