fbpx
Figuurverbetering
Nieuw binnen
 • body-wizard‘Bye bye, lovehandles, hallo Body-Wizard!’
  ‘Bye bye, lovehandles, hallo Body-Wizard!’
  Je doet er alles aan om die laatste kilo’s eraf te krijgen. Maar wat als het volgen van een strak sportschema en een streng dieet niet meer helpt?
 • zomerklaar
  Klaar voor de zomer: schoonheidsspecialist Noëlle vertelt
  Denk eens na. Hoe vaak heb jij afgelopen zomer met dat scheermesje in je handen gestaan? En had je liever wat strakker in je vel gezeten?
 • huid
  Lekker snel strakker in je vel
  Heb je last van een randje vet op je benen of buik, of stoor je je aan je lovehandles of cellulite?
 • Plastische-chirurgie
  Is het vet of is het vel?
  Je kunt behoorlijk onzeker zijn over je lichaam. Want ook al ben je nóg zo trots dat het je is gelukt om al die overtollige kilo’s kwijt te raken of dankbaar omdat je langgekoesterde kinderwens eindelijk in vervulling is gegaan, toch kan die blijdschap behoorlijk getemperd worden als je ziet hoe je buik erbij ‘hangt’.
 • TC-Cryo
  TC Cryo: ijskoude oplossing voor overtollig vet
  Om je heen zie je steeds meer mensen moedig aan de slag gaan met diëten of sporten. Eigenlijk wil jij dit ook zo graag kunnen volhouden, maar de motivatie ontbreekt. Telkens wanneer je een dieet voor jezelf opstelt, houd je het een paar weken vol.
 • vetrol
  Help, ik kom niet van die laatste vetrol af!
  Je hebt ontzettend hard gewerkt om af te vallen. En hoewel dat gelukt is, kun je maar niet van dat randje rondom je buik of heupen af. Je traint jezelf een ongeluk in de sportschool, houd je aan een strak eetregime en werkt alleen aan maar aan dat specifieke stukje van je lichaam.
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse: weer strak op het strand!
  Straks is het alweer zomer, en dat betekent: zomervakantie! Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je lichaam?
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse: pak probleemzones aan!
  Het is je eindelijk gelukt om van die overtollige kilo’s af te komen, maar die laatste ‘vetribbeltjes’ lijken maar niet te willen verdwijnen. Die vetophopingen op probleemzones als je buik, taille, bovenbenen en onder je bovenarmen zijn gewoon niet weg te trainen!
 • MYA
  Met MYA afvallen terwijl je stil ligt
  Afvallen terwijl je zelf relaxed in de behandelstoel ligt. Dat klinkt te mooi om waar te zijn.
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse helpt je voor de zomer
  Yes, het is zomer! Tijd voor mooie jurkjes, lange avonden in de tuin of op het terras en natuurlijk je favoriete bikini of badpak. Omdat jij je ook tijdens je vakantie zelfverzekerd wilt voelen, eet je gezond en beweeg je genoeg. Toch lijkt het alsof je die laatste, hardnekkige rolletjes er maar niet afgetraind krijgt.
 • lipocavitatie
  Zelfverzekerd de zomer in? Kies voor lipocavitatie!
  De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de luchtige jurkjes, zwierige rokjes en korte broekjes weer uit de kast worden gehaald. Voor de meeste mensen een moment waar reikhalzend naar uitgekeken wordt.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl-2023 Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl-2023
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl-2023