fbpx
Ontharen
Nieuw binnen
 • scheerirritatieBye bye, bultjes: nooit meer scheerirritatie!
  Bye bye, bultjes: nooit meer scheerirritatie!
  Irritaties, bultjes en jeuk na het scheren: het was dagelijkse kost voor Kayleigh (23). Ze had van alles geprobeerd, maar niets hielp.
 • laserontharing
  De epilator kun je weggooien
  Is het nú alweer tijd om te epileren? Het voelt alsof je vorige sessie pasgeleden al was geweest. Toch pak je het apparaat er maar weer bij. Liever nu een nieuwe epileerbeurt dan het gevoel hebben dat de haren steeds zichtbaarder worden… Voor veel vrouwen is het een constant terugkerend ‘dingetje’: het ontharen.
 • GentleMax-Pro
  'Volgende zomer kan ik zorgeloos de zon in!'
  Van scheren wordt niemand blij. Zo ook de 27-jarige Sheila. ‘Bijna iedere dag stond ik weer met het scheermesje in mijn hand.
 • zomerklaar
  Klaar voor de zomer: schoonheidsspecialist Noëlle vertelt
  Denk eens na. Hoe vaak heb jij afgelopen zomer met dat scheermesje in je handen gestaan? En had je liever wat strakker in je vel gezeten?
 • definitief-ontharen
  IPL-SHR: definitief ontharen
  Je hoopt er na het scheren lange tijd vanaf te zijn, maar voor je het weet verschijnen de eerste stoppels weer op je huid. In no time kun je de scheermesjes weer tevoorschijn halen om ze te verwijderen.
 • ongewenste-haargroei
  Nooit meer last van ongewenste haargroei
  Je niet meer te hoeven scheren: het klinkt als muziek in je oren. We willen er tenslotte allemaal beeldig uitzien nu het weer volop lente is.
 • Laserontharing
  Hoe kun je je voorbereiden op een behandeling voor laserontharing?
  De kans is groot dat je er steeds vaker over hoort: een laserbehandeling. Ben je zelf ook van plan om zo’n behandeling te nemen? Er zitten verschillende voordelen aan. Zo is het een veilige manier van haarverwijdering, waarna je niet meer hoeft te scheren of harsen.
 • Ontharen
  Ontharen? De tijd daarvoor is nú
  In de winter kun je je benen constant bedekken en maakt het gelukkig niet uit of je al een paar weken geen zin hebt om je benen te scheren. Niemand die het doorheeft!
 • Ontharing
  Klaar voor de zomer met een wax- of harsbehandeling!
  Tijdens de lockdown stond ontharen niet bepaald hoog op je lijst met prioriteiten. Niemand die ernaar omkeek als je niet gladgeschoren voor de dag kwam, of stiekem een wintervachtje begon te kweken. Maar met de zomer in aantocht begin je wellicht toch weer de behoefte te voelen om een fijne, gladde huid te hebben.
 • ongewenste-haartjes
  'Ik ben eindelijk van ongewenste haartjes af'
  Ongewenste haartjes kunnen ontzettend storend zijn. En in de winter kun je dit met kleding vaak bedekken, maar in de zomer wordt dat toch lastig. Daar kan Anouk (37) over meepraten. ‘Ik heb vrij donker haar, maar bovendien behoorlijk wat haargroei. Zodra het destijds van mijn moeder mocht, ben ik gaan scheren.
 • benen
  Het hele jaar door gladde benen met laserontharing!
  Van scheren tot epileren, je hebt alles weleens geprobeerd. Steeds weer heb je nieuwe hoop dat de haren minder snel terugkomen en dat je geen last meer hebt van een geïrriteerde huid- met pijn en teleurstelling tot gevolg. Ben je helemaal klaar met snijwondjes, ingegroeide haren en eindeloze stoppels?
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl