manicure

Hoe zorg je voor mooie, verzorgde handen?

We hebben meestal niet door hoe vaak we onze handen gedurende de dag gebruiken. Doordat we ze zoveel gebruiken, krijgen onze vingers, nagels en huid veel te verduren. Je huid droogt snel uit of je nagels breken af. Daarom kunnen je handen wel een oppepper gebruiken. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je handen laten verzorgen is nog veel fijner. Waarom is de manicure zo’n goed idee?

Onze handen dragen veel, letterlijk en figuurlijk

Je doet je werk, maakt schoon, wast af, tikt op je toetsenbord en brengt make-up aan. Soms doen onze handen ook zwaarder werk, zoals graven in de tuinaarde of zandkastelen bouwen met je kinderen. Het zorgt er allemaal voor dat de huid van onze handen snel uitdroogt. Dit proces ga je tegen door regelmatig te genieten van een manicure.

Thuis vs. nagelsalon

Het helpt zeker om je handen thuis te verzorgen. Denk hierbij aan een mooie kleur nagellak, een sodabadje, een scrub voor de handen en dagelijkse verzorging met een voedende crème. Dit zijn al goede stappen richting die mooie en zachte handen. Alleen gaat een behandeling bij de manicure nog net even iets verder.

O.P.I.

Je nagels worden mooi in vorm geknipt en gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd. Als je wil wordt er een gellak aangebracht. Dit blijft langer en beter zitten dan gewone nagellak en dat maakt het ook een stuk praktischer. Bij Bon Soigné werken we met O.P.I. – dit merk is geliefd bij grote sterren zoals Jennifer Lopez en Madonna. Hoe gaaf is dat?

Net zulke mooie handen als Jennifer Lopez!

Relaxed

Eventueel is er daarna nog tijd voor een handmassage. Dit zorgt ervoor dat de spieren in je handen weer soepel worden en dat je met een heerlijk relaxed gevoel naar huis gaat. Dat maakt een manicure zo fijn. Je loopt niet alleen de deur uit met een mooi setje nagels, maar ook nog eens heerlijk relaxed. Jij kan de wereld weer aan! Het advies is om eens in de maand langs te gaan voor een behandeling. Hoewel gellak doorgaans erg lang blijft zitten, groeit het mee met je nagels. Je zal het dus regelmatig moeten bijwerken. Én regelmatig een handmassage moeten krijgen!

En er is meer!

Smaakt die manicure naar meer? Bij Bon Soigné kun je ook de rest van je lichaam onder handen laten nemen. Denk aan een pedicure, een knipbeurt of een massage. Ben je al overtuigd? Neem dan contact op met de specialisten en kijk wat zij voor je kunnen betekenen!

Datum: 08 augustus 2022