skins-only

Team Skins Only: even voorstellen!

Marleen droomde altijd al over haar eigen schoonheidssalon. Gelukkig kwam die droom uit: ze opende huidinstituut Skins Only, een plek waar ze al haar passie en enthousiasme kwijt kan. Maar al die passie kon ze moeilijk voor zichzelf houden en al snel kwamen Cindy en Katherina haar versterken. Met zijn drieën hebben zij er hun missie van gemaakt om jou aan een gezonde huid te helpen. Het leek ons daarom de hoogste tijd om het team van Skins Only eens aan jullie voor te stellen!

Cindy

Cindy en Marleen gaan eigenlijk al jaren terug. Zo hebben ze elkaar ontmoet in een andere salon, waar ze allebei werkzaam waren. Sinds 2016 mogen we haar welkom heten bij het team van Skins Only. Zichtbaar resultaat, dat is wat bij Cindy telt. Ze is dan ook een echte aanpakker en ze vindt het heerlijk om zich te verdiepen in intensieve huidbehandelingen en huidverbeterende technieken. Niet gek dus, dat haar passie ligt bij het oplossen en verbeteren van jouw huid. Je kunt haar daarom ook alles vragen over hormoonschommelingen, celvernieuwing, vrije radicalen, onbalans, cosmeceuticals, toxines en nog een hele hoop andere dingen… Cindy gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Met zijn drieën hebben zij er hun missie van gemaakt om jou aan een gezonde huid te helpen

Katherina

Ben jij toe aan totale ontspanning? Dan moet je absoluut bij Katherina zijn. Ze komt oorspronkelijk uit Costa-Rica en zorgzaamheid is haar kernwaarde. Ze vindt het ontzettend belangrijk dat jij volledig kunt ontspannen en ze weet dan ook precies hoe ze iemand in de watten moet leggen. Massages zijn haar specialiteit, of je nu komt om alles even helemaal los te kunnen laten, of gaat voor een goede bindweefselmassage. Katherina zorgt er altijd voor dat ze op de hoogte is van alle ontwikkelingen binnen ons vak en weet dan ook altijd de nieuwste nieuwtjes. Waar Cindy zich richt op concrete en zichtbare huidverbetering, kijkt Katherina met de huidverbeterende massages meer naar het totaalplaatje als mens.

Marleen

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en gezondheid ben je bij Marleen altijd in goede handen. Ze verwelkomt je graag met een kop koffie en denkt altijd met je mee over de beste behandeling. Zo kun je altijd naar een behandeling van Cindy of Katherina vragen, maar Marleen kan je ook bij deze keuze helpen. Ze vindt het fantastisch om haar passie te kunnen delen met haar collega’s en zo een bijdrage te leveren aan jouw uitstraling en welzijn.

Huidinstituut Skins Only

We vinden het alle drie erg belangrijk om altijd door te blijven ontwikkelen. We zijn enthousiast, leergierig en zetten jou, de klant, altijd op één. We houden ervan om mensen iedere dag weer te laten stralen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor reinigingsbehandelingen en advies voor je huid. Maar ook voor allerlei andere behandelingen zit je bij ons. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massage van Katherina of een dermapeeling van Cindy. We pakken samen jouw huidproblemen aan, en dat zie je elke ochtend in de spiegel.

Datum: 02 april 2020