schoonheidsbehandelingen

Voel je goed met deze schoonheidsbehandelingen!

Het is zó fijn: een ontspannende en voedende gezichtsbehandeling, mooie verzorgde voeten in sandaaltjes, gelakte nagels die feilloos passen bij die mooie armband, die stralende blik. Menig vrouw wil dit. En het kan! Verzorg je van top tot teen deze zomer. Hoe? Lees snel verder.

Blije voeten

Daar staan ze. Op een rij. Al jouw mooie sandalen. Glitter, glamour of juist eenvoudig. Wanneer je een blik op je voeten werpt, denk je ‘O nee, die zijn het niet waard om mijn sandaaltjes te sieren’. ‘Ontsieren’: dat is een beter woord. Het is tijd voor een cosmetische voetverzorging. Je voeten komen fijn tot rust door middel van een warm voetenbad waaraan een essentiële olie of zeezout is toegevoegd.

Voetverzorging

Last van dode huidcellen? Deze worden verwijderd door een relaxt aanvoelende scrub. Daarna worden je nagels geknipt en je nagelriemen teruggeduwd. Tijd voor een lakje? Ook dat kan tijdens deze behandeling. Ga je voor knalgeel? Of toch voor koraalrood? Als laatste worden jouw voeten verzorgd met een voetencrème. Hierdoor krijg je extra zachte voeten!

Trend alert!

Een mooi kleurtje op je nagels dat weken blijft zitten zonder te beschadigen: dat lijkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dit is dé reden dat gellak zo ontzettend populair is. De lak wordt net als een gewone nagellak op je nagels aangebracht, en daarna uitgehard onder een UV-lamp. De natuurlijke nagel wordt niet beschadigd op deze manier. Door de lamp wordt de gel geactiveerd en komt er een hard laagje op jouw nagels. Het resultaat? Prachtige nagels op jouw handen en voeten, wekenlang!

Een mooi kleurtje op je nagels dat weken blijft zitten zonder te beschadigen

Lakshmi gezichtsbehandelingen

Lakshmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar ook met het innerlijke welzijn. Mooi van buiten én van binnen. Met de Lakshmi gezichtsbehandelingen, massages en producten straalt jouw huid als nooit tevoren. Toe aan een reinigende behandeling? Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd met een oppervlaktereiniging, en met een dieptereiniging door middel van reinigingsmelk gecombineerd met een gezichtspeeling of lysing. Als voorbehandeling voor het verwijderen van onzuiverheden krijg je een warme doek op je gezicht. Hierna worden een masker en een verzorgende crème aangebracht. En dit wordt afgestemd op de behoeftes van jouw huid.

Chocoladegezichtsbehandeling

Een chocoladegezichtsbehandeling is pure verwennerij! Chocolade is rijk aan mineralen, vitaminen en stimulerende stoffen, waarvan het belangrijkste ingrediënt cacao is. Cacao bevordert de productie van endorfine in het lichaam. Dit is een stofje waar je blij en gelukkig van wordt.

Voor chocoladeliefhebbers!

Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende en anti-huidverouderende werking. Als je deze behandeling ondergaat, wordt je huid zijdezacht. Speciaal voor alle chocoladeliefhebbers! De behandeling bestaat uit:

  • een huidanalyse
  • het reinigen van gezicht en nek
  • peeling van het gezicht
  • gezichtsmassage
  • chocolademasker
  • opbrengen van dagcrème
Datum: 21 juni 2018