haaruitval

Weer een prachtige volle bos haar

Vrouwen krijgen tegenwoordig steeds vaker met een vorm van haaruitval te maken. Haarproblemen zoals een dunner wordende haardos, vanwege haarverlies of afbrekende haren komen vaak voor. Juist voor vrouwen ligt het verliezen van een mooie haardos heel gevoelig. Want dromen we niet allemaal van een prachtige volle bos haar?

Grote stressfactor

Het dunner worden, zelfs uitvallen of ontevreden zijn met jouw haar kan tot onzekerheid leiden. Dit kan je belemmeren in het dagelijks leven. Haarverlies kan een grote stressfactor zijn. Lopen in de regen, in fel licht staan in een openbare gelegenheid, op een roltrap of op het werk. Herken je deze momenten van onzekerheid? Het is echt niet nodig om je nog langer onzeker te voelen. Er zijn namelijk talloze oplossingen voor haarproblemen.

Onzichtbare haaraanvullingen

Er zijn veel verschillende systemen voor haaraanvulling. De systemen ‘Hair for you’ en ‘Dermofusion’ zijn onzichtbare haaraanvullingen waarmee je alles kunt blijven doen, zoals zwemmen, douchen, sporten en slapen. Deze haaraanvullingen blijven onder alle omstandigheden stevig vast zitten en geven je daarmee een onbezorgd gevoel.

Haarwerken en technieken

Haarhuis van Tongeren is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in haarwerken (pruiken, haarstukken, maatwerk, toupets). Wij beschikken over de mooiste haarwerken en de allernieuwste technieken. Met extensions van Great Lengths en haarklemmen van verschillende lengtes zijn er ook heel snelle en goedkope oplossingen mogelijk.

Haar- en hoofdhuidanalyse

Verder werken wij met het product Mediceuticals. Wij kunnen gratis een haar- en hoofdhuidanalyse doen. Er wordt dan gekeken naar de conditie van je haar en hoofdhuid. Heb je bijvoorbeeld te maken met psoriasis, haaruitval, roos, eczeem, alopecia of dun haar, dan kunnen wij je verder helpen.

Een haarwerk of haaraanvulling kan jou weer zelfvertrouwen geven

Oplossingen voor mannen

Je haargrens kruipt langzaam terug je voelt je daar natuurlijk niet prettig bij. Een haarwerk of haaraanvulling kan jou weer zelfvertrouwen geven. Laten we het verleden vergeten en de techniek van de toekomst gebruiken! Herenhaarwerken zijn in de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Er is vooral een grote vooruitgang geboekt rond de manier van bevestigen, maar ook de basismaterialen zijn flink verbeterd.

Dermofusion

Er is een erg mooi systeem ontwikkeld, genaamd ‘dermofusion’. Dit haarwerk is gemaakt van flinterdun materiaal, waarbij de haren niet zijn geknoopt, maar door het netwerk worden gestoken. Hierdoor zijn geen knoopjes te zien en lijkt het alsof het haar zó uit de hoofdhuid komt. Deze techniek zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat.

Mutsjes, sjaals en bandana’s

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies, wil je jouw hoofd graag bedekken op een manier die het best bij jou past. Heb je haaruitval door alopecia of chemotherapie? Haarhuis van Tongeren helpt je graag met een passende sjaal of muts. Bij hen vind je petten, sjaals, bandana’s, buffs en nog veel meer; een goed alternatief wanneer je even geen pruik wilt dragen.

Haarverlening

Natuurlijk kun je ook bij Haarhuis van Tongeren terecht voor haarverlening: bijvoorbeeld om jouw haar te laten verlengen of extra volume aan te brengen voor een speciale gelegenheid. Wil je hetzelfde effect voor een langere periode, dan kun je het beste kiezen voor hairextensions.

Vitaal haar

De uitdrukking ‘als je haar maar goed zit’ is niet zomaar een gezegde. Er zijn namelijk mensen die zich niet goed voelen wanneer hun haar niet zit zoals zij dat willen. Helemaal vreemd is dat niet: gezond en verzorgd haar levert immers positieve reacties op van de omgeving. Haar zegt iets over hoe we ons voelen en hoe we willen zijn. Bovendien is haar een teken van macht, kracht en attractie.

Datum: 22 november 2017