winnaar-award

Xanne’s Beautysalon winnaar glazen Aloe Vera-award van Deynique!

Een gezonde huid is een proces van de lange adem en liefdevolle aandacht. Bij Xanne’s Beautysalon staan we daarom graag voor je klaar wanneer je niet helemaal blij bent met hoe je huid eruit ziet. Niet voor niets zeggen wij: we doen alles voor jouw uiterlijke en innerlijke verzorging. En niet zonder resultaat, want afgelopen mei mochten we de glazen Aloe Vera-award in ontvangst nemen, als ‘excellent Deynique specialiste’!.

Lange samenwerking

Bij Xanne’s Beautysalon werken we al langere tijd samen met Deynique Cosmetica. Het uitgangspunt van dit merk is dat elke huid een natuurlijke kracht heeft, maar ook zo de eigen specifieke behoeften. Met Deynique richten we ons in het bijzonder op vragen rondom huidverjonging en huidverbetering. Daarop kunnen we inspelen met de juiste behandelingen, producten en adviezen over thuisverzorging.

Huidverbeteringstraject

Wanneer je kiest voor een huidverbeteringstraject bij ons in de salon, bestaat dat daarom uit een aantal stappen. Allereerst kom je langs voor een vrijblijvend intakegesprek, waarbij de specialiste goed luistert naar jouw huidbehoefte. Ook is er tijdens dit gesprek ruimte om je onzekerheden, vragen en wensen door te nemen. Op basis van deze grondige huidanalyse kan de specialiste een persoonlijk huidverzorgingsplan opstellen. Dat bestaat bijvoorbeeld uit een speciale behandeling in de salon om de huid te ondersteunen. Maar ook wordt je begeleid bij de juiste verzorging thuis.

Een goed, passend advies

Een behandeling door een specialist is immers heerlijk en een goede manier om je huid een kickstart te geven. Maar wist je dat de werking van een behandeling na ongeveer 3 dagen afneemt? De beste manier om de verbetering van de huid door te zetten, is door thuis de huid ook goed te verzorgen. Daarom vinden we het zo belangrijk dat onze specialisten jou van een goed, passend advies kunnen voorzien rondom de beste Deynique-producten voor thuis.

Xanne’s Beautysalon doet alles voor jouw uiterlijke en innerlijke verzorging.

Winnaar award!

Hoe leuk is het dan dat Deynique onze inzet erkent in de vorm van deze mooie award! De glazen Aloe Vera Award staat voor professionaliteit, inzet, kennis, expertise en succes. De organisatie vertelt zelf over de toekenning van de award: ‘Xanne zit al enige tijd in het vak. Door samen te werken met Deynique Cosmetica, houdt ze haar kennis en expertise regelmatig up-to-date, wat enorm wordt gewaardeerd door haar vaste, terugkerende klanten.’

Een feestelijke dag

Afgelopen 17 mei werd de award uitgereikt tijdens een feestelijke dag in Oosterhout. Xanne: ‘Daar kregen we een heerlijke lunch en volgden we een super leuke golfclinic. Vervolgens werden vier Nederlandse en twee Belgische schoonheidsspecialistes uitgeroepen tot excellent Deynique specialiste, en mochten de glazen Aloe Vera-award in ontvangst nemen. Daar waren wij één van, en daar ben ik echt enorm trots op. Trots op alle lieve klanten, mijn personeel en alle steun van familie en vrienden. En natuurlijk ook best trots op mezelf!’

Zelf ervaren?

Wil jij ervaren waarom Xanne’s Beautysalon de glazen Aloe Vera-award heeft ontvangen? Maak nu een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek. We helpen je graag!

Datum: 10 juli 2022