huidproblemen

Huidproblemen: boost je immuunsysteem en circulatie

‘Ik heb het zó druk!’ Dit is ongetwijfeld één van de meest gehoorde uitspraken van deze tijd. Het moderne leven is de oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging. De gevolgen hiervan zijn niet mals en uiten zich in bijvoorbeeld huidproblemen.

Huidproblemen

Je bent niet de eerste die last krijgt van een onzuivere of rode huid, cellulite, acne, eczeem, stramme spieren, verslapte huid en vroegtijdige huidveroudering. Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem en daarom is het goed als je er op tijd bij bent om dit probleem aan te pakken.

Boost!

Wat jouw lichaam nodig heeft is een boost voor je immuunsysteem en je circulatie. Lymfedrainage is een mooie manier om dit te realiseren. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert alles wat niet in je lichaam thuishoort op lichamelijk én geestelijk gebied.

De Biodrainer

Renate van Staveren van LaPerla, praktijk voor huidverbetering: ‘In mijn praktijk gebruik ik voor de lymfedrainage de ‘Biodrainer’. Dit toestel helpt bij het afvoeren van afvalstoffen via het lymfesysteem en heeft ook een liftend effect op je huid. Doordat ik in plaats van mijn handen dit toestel gebruik, werkt de lymfedrainage tien keer zo effectief.

Ontspannen

De behandeling werkt ook op de spieren, bloedcirculatie, bindweefsel en de vochthuishouding. Het zuivert de huid van alle gifstoffen en dat zie je direct: je hebt na de behandeling geen rode huid of vochtophopingen meer. Bovendien werkt de behandeling verjongend en verstevigend, dus is het ook heel geschikt als je een verslapte huid hebt. Tot slot geeft de behandeling je een heerlijk ontspannen gevoel! Het is dus pijnloos en volledig veilig om deze behandeling te ondergaan.’

‘De behandeling werkt ook op de spieren, bloedcirculatie, bindweefsel en de vochthuishouding’

Wat is lymfedrainage?

Lymfedrainage is een manier om de afvoer van afvalstoffen naar de bloedsomloop te verbeteren en om regeneratie van het lymfestelsel te bevorderen. Het is een massagetechniek die bestaat uit zachte ritmische pompbewegingen en zich speciaal richt op de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen. Lymfe is een helder vocht dat circuleert in en rondom het weefsel via ons lichaam. Via lymfevaten en -knopen worden afvalstoffen uit de weefsels weggevoerd. Bij een blokkade van dit lymfesysteem kan het vocht niet worden afgevoerd en kunnen er lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan.

Toepassen

Lymfedrainage kan onder andere worden toegepast bij:

  • vochtwallen
  • gezwollen ogen
  • huidveroudering
  • verslapte huid
  • acne
  • exceem
  • cosmetische ingreep
  • futloosheid
  • vermoeidheid
  • stress

Tijdelijke verhuizing!

Vanaf 1 april 2018 kun je LaPerla, praktijk voor huidverbetering tijdelijk vinden in het pand van House for Hair aan de Middenhaag 3 in Emmen. Sla twee vliegen in één klap en combineer je kappersbezoek met een heerlijke schoonheidsbehandeling!

Datum: 15 maart 2018