sextoys

Door corona wordt er meer geëxperimenteerd met sextoys, welke wil jij?

Of je nu een lange relatie hebt of happy single bent, sextoys kunnen veel plezier aan je seksleven toevoegen. Nu we tijdens het coronavirus meer en meer tijd binnenshuis doorbrengen, hebben steeds meer mensen zin om te experimenteren met sextoys. Heel logisch, want het kan vernieuwde spanning met zich meebrengen en solo-seks verrijken. Heb jij ook zin om in de lockdowntijd wat plezier in je leven toe te voegen? Lees hier verder over de leukste sextoys.

Geen taboe meer

Waar vroeger nog wel een taboe was op het gebruik van sextoys, wordt dat vandaag de dag steeds meer geaccepteerd en opener mee omgegaan. En dat is mooi, want seks heeft een belangrijke rol in een relatie, zowel die met je partner als met jezelf. Doordat toys steeds populairder zijn geworden, zijn er ook steeds meer opties beschikbaar waar mannen, vrouwen en koppels mee kunnen experimenteren.

Voor de vrouw

Wist je dat de eerste vibrator omstreeks 1880 werd geproduceerd en dat deze gemaakt was om ‘hysterie’ te behandelen? Gelukkig zijn sextoys vandaag de dag beschikbaar voor iedereen en hoeven vrouwen zich niet uitsluitend te beperken tot een vibrator, hoewel dit nog wel altijd een van de populairste sextoys is. Vibrators zijn er dan ook in verschillende soorten. Zo kun je denken aan een luchtdrukvibrator zoals de Satisfyer, waarmee orale seks wordt nagebootst, maar ook een stimulator zoals de Tarzan is erg bekend. Dildo’s en vibrators bestaan in veel verschillende maten. Een mini-vibrator zou je zelfs stiekem in je tas mee kunnen smokkelen.

Sextoys voor mannen

Ook voor mannen zijn er steeds meer sextoys op de markt. Zo kun je denken aan kunstvagina’s, toys die soms nog wel eens worden weggezet maar eigenlijk door velen met plezier gebruikt worden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Ook voor mannen zijn er toys die orale seks nabootsen, denk aan penispompen. Ook opblaaspoppen kunnen de solo-seks voor mannen veraangenamen.

Sextoys om samen te gebruiken

Sextoys kunnen de solo-seks spannender, stimulerender en leuker maken. Maar ook als koppel kun je van toys profiteren. Het kan weer nieuwe impulsen aan jullie seksleven geven en zodoende de erotische relatie stimuleren en verbeteren. Zo kun je ervoor kiezen om een speeltje uit te zoeken en je partner ermee te verrassen, of mogelijk beleven jullie meer plezier aan samen uitzoeken van een nieuwe toy waar je plezier mee gaat beleven. Online winkelen maakt dit toegankelijk en laagdrempelig, op sextoyland kun je een groot arsenaal aan mogelijkheden terugvinden.

Koppeltoys

Als je zelden tot nooit samen sextoys gebruikt, kan het onduidelijk zijn waar je precies aan moet denken. Koppeltoys zijn speeltjes waar je beide profijt van hebt. Er zijn verschillende dingen die hierbij gebruikt worden, zoals: 

  • Draadloze seksspeeltjes. Bijvoorbeeld: de vrouw brengt een vibrerend eitje en in en haar partner heeft controle over de afstandsbediening.
  • Cockring met stimulator
  • Seksspelletjes
  • Dubbele dildo
  • Duo-vibrator
Benieuwd geworden? Kijk in de webshop van sextoyland voor meer inspiratie!

Datum: 24 oktober 2020