seks

Wil jij nieuwe vormen van seks ontdekken?

Voor veel mensen is seks een van de leukste dingen in het leven, maar het is niet altijd eenvoudig om het spannend te houden als je al heel lang samen bent. Gelukkig hoef je niet altijd uit je eigen creativiteit te putten om de spanning weer te laten terugkeren. Je kunt namelijk ook eens door het aanbod van een online sekswinkel gaan bladeren om te zien wat zij kunnen leveren om jullie seksleven weer passievol te maken. Vaak is het een kwestie van nieuwe ervaringen opdoen en in een sekswinkel vind je meer dan genoeg mogelijkheden om deze nieuwe ervaringen te vinden. Wij willen er hier graag een uitpikken en we beginnen daarom met de buttplug.

Wat voegt een buttplug toe?

Veel mensen hebben niet in de gaten dat je ook een heel fijn gevoel kunt krijgen van anale stimulatie. Dat geldt voor zowel vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Als je hier graag mee wilt experimenteren, dan kun je een buttplug kopen. Dit is een goede manier om je anus te laten wennen aan het binnengaan van een groot object. Toch is het niet altijd de inleiding op penetratie. Voor veel mensen is het inbrengen van een buttplug zelf al fijn genoeg. Heb je geen ervaring met buttplugs, dan is het aan te raden om een handzaam model te kiezen om mee te beginnen. Aangeraden wordt om de buttplug maximaal twee uur in te houden en om voldoende glijmiddel te gebruiken. Krijg je last van pijn, dan is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren en om de plug te verwijderen.

Als je hier graag mee wilt experimenteren, dan kun je een buttplug kopen

Roterende buttplugs

De standaard buttplug kan voor sommige mensen niet voldoende stimulatie geven. Vandaar dat het interessant kan zijn om een buttplug met stimulatiekogel te gebruiken. Deze sextoy is voorzien van een kogel in de kop van het attribuut die ronddraait. Dat geeft een extra sensatie eveneens voor zowel vrouwen alsook voor mannen. Zorg er altijd voor dat je voldoende glijmiddel gebruikt omdat dit de ervaring veel aangenamer kan maken. Na gebruik is het ook belangrijk om je toy goed te reinigen. Je kunt hiervoor een speciale toyreiniger kopen. Daarmee weet je zeker dat je de hygiëne in stand houdt en dat je de volgende keer weer optimaal kunt genieten.

Bevalt het?

Voor mannen kan er een wereld opengaan wanneer zij anale stimulatie ontdekken. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan eens naar de overige sexspeeltjes. Je kunt bijvoorbeeld eens een voorbind dildo proberen. Dit tilt je seksleven naar een geheel ander niveau omdat jullie de rollen eens kunnen omdraaien. Ook voor de vrouw is dit een enerverende ervaring want terwijl zij penetreert, wordt ook zij gestimuleerd. Bekijk de mogelijkheden eens en bestel vandaag nog een setje. Vandaag besteld is vaak morgen al in huis.

Datum: 31 juli 2022