baas

Baas worden over je leven? Dat kun je trainen bij Sensibel!

Vroeger keek je enorm uit naar het verantwoordelijke bestaan van een volwassene. Maar nu het eenmaal zover is, merk je dat er wel heel veel van je gevraagd wordt. Na je werk ‘moet’ je meteen naar huis om een maaltijd te bereiden en de was te doen. Daarna ren je weer de deur uit om je kind naar de sportclub te brengen. Op de zeldzame momenten dat jij even niets ‘hoeft’, gaan je gedachten met jou op de vrije loop. Op dit soort momenten zie jij jezelf luieren in een tropisch paradijs, of floreren in een baan die hélemaal bij je past. Maar wordt het niet eens tijd om jouw dromen tot werkelijkheid te brengen? Hier kan het volgen van de training ‘Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling’ bij Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn jou bij helpen!

Tijd voor dromen en passies? Wanneer dan?

Jij bent waarschijnlijk lang niet de enige de zich herkent in het hierboven geschetste scenario. Dat is eigenlijk – helaas – helemaal niet zo gek. De hedendaagse prestatiemaatschappij is immers zó ingericht dat we ons op de automatische piloot een slag in de rondte werken. Tijd om je passies en dromen en na te jagen lijkt er eigenlijk helemaal niet te zijn. Of is die er toch wel? Daar kom je achter in de training ‘Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling’. Het uitgangspunt van deze training is dat jij de schepper bent van je eigen werkelijkheid. Je krijgt de handvatten aangereikt waarmee je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt – inclusief al je passies en dromen dus!

Wat levert de training ‘Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling’ jou op?

Heel veel! Het volgen van de training kan namelijk het volgende voor jou betekenen:

  • Je ervaart meer zelfcompassie, zelfliefde en zelfvertrouwen.
  • Je leert te leven naar wat jij voelt en graag wilt, in plaats van op de automatische piloot te leven.
  • Je krijgt meer kennis en inzicht in je energetische systeem.
  • Je leert te ontspannen. Je ervaart rust in je geest, en bent meer aanwezig in het ‘hier en nu’.
  • Je leert om je eigen behoeften te herkennen, te respecteren en hiernaar te luisteren.
  • Je krijgt een gevoel van zelfbeschikking: de kracht om over jezelf, je eigen lichaam en je leven te beslissen.

Hoe ziet de training eruit?

De training wordt geleid door docente Jacqueline van Wijk. Tijdens de training ga je aan de slag met onder andere geleide meditatie, visualisatie en mindfulness. Aan de hand van meditatieve ontspanning en de vier elementen (water, vuur, lucht en aarde) leer jij hoe jij je gedachten tot rust kunt laten komen. Hierdoor kom jij weer in contact met je gevoel, je lichaam en je intuïtie. Hierdoor raak je uit die modus van automatische piloot, en meer in het ‘hier en nu’. In de training krijg je ook schriftelijke informatie, oefeningen en huiswerkopdrachten. Je ontdekt hoe je regie kunt krijgen over jouw leven door je aandacht te richten op jouw wenselijke situatie.

Je krijgt de handvatten aangereikt waarmee je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt

Bewustwording aan de hand van de vier natuurelementen

Wat leren de elementen jou?

  • Water. Je ontdekt hoe jouw gevoelens en emoties worden bepaald door jouw manier van denken.
  • Vuur. Je komt erachter hoe liefde voor jezelf en anderen alles kan helen.
  • Lucht. Je ontdekt jouw eigen gedachtepatroon, en welke patronen en blokkades jou belemmeren om het leven te creëren waar je werkelijk naar verlangt.
  • Aarde. Je komt erachter hoe je bewust kunt leven, creëren en manifesteren.

Mis het niet: de open dag op 25 augustus 2019!

Kun je niet wachten tot de training van start gaat? Hoe leuk: het is ook mogelijk om alvast te proeven van de training! Dat kan namelijk op de open dag, die op zondag 25 augustus 2019 wordt gehouden. Van 13.00 tot 15.00 uur kun je meedoen met de gratis proefles voor de training Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling. Daarnaast kun je de hele dag terecht voor informatie en gratis proeflessen van alle activiteiten die vanuit Sensibel gegeven worden. Er is van alles te doen! Proeflessen: Yoga, Biodanza, de opleiding tot Luisterkindwerker, de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut, de Healing trainingen, de trainingen Reading en Mediumschap, meditatietrainingen, de opleiding Art & Mediumschap. Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. Het hele programma vind je binnenkort op de site. De entree is gratis (!) en de koffie en thee staan al voor je klaar. Van 10.00 tot 17.00 uur vinden alle activiteiten plaats.

Voor jou!

Wil jij ook baas over je eigen leven worden? Dan is de training ‘Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling’ bij Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn echt iets voor jou! De training maakt als module 1 onderdeel uit van de de opleiding tot Energetisch Zelfheling Therapeut (EZHT), maar je kunt ook los deelnemen. Ook belangrijk: de training kan ook in de avonduren gevolgd worden, en is daarmee prima te combineren met je drukke leven. Maar Sensibel kan nog veel meer voor jou betekenen. Zo vind je in dit centrum (individuele) begeleiding, activiteiten, trainingen en opleidingen op het gebied van bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling, persoonlijke groei, healing, zelfheling, reading en mediumschap. Kortom: alles waarmee jij (weer) in contact kunt komen met je ziel, en weer levensgeluk kunt ervaren.

Datum: 20 juni 2019