spirituele-evenementen

Bijzondere spirituele evenementen voor jou

In de hectiek van alle dag is het niet eenvoudig om je helemaal in balans te voelen. Er komt zoveel op je af en dat geeft vaak een hoop stress. Jammer, want wanneer je in balans bent, stroomt je energie beter en dat is goed voor zowel je lichaam als je geest. Daar kun je dus best een beetje hulp bij gebruiken. Daarom organiseert Jouw Lijf & Leven lezingen, workshops en beurzen op het gebied van zelfontplooiing, bewustwording, spiritualiteit en nog veel meer. Er zit beslist ook wat voor jou bij!

Alles is energie

Energie is overal. Zichtbaar én onzichtbaar. Maar wat ís energie nu precies en hoe kun je je bewust worden van je eigen energie of die van je partner? Of van de plek waar je bent? In een interactieve lezing legt Diane Duinhoven dat uit. Je krijgt oefeningen mee om direct te proberen en thuis te doen, zodat je je beter met je eigen energie verbonden voelt. Tijdens de lezing is er uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen. De lezing vindt zaterdag 13 oktober van 13.30 tot 17.00 uur plaats.

Tussen Hemel en Aarde

Je wordt geboren en op een dag sterf je. En daartussen leef jij je leven. Maar is er meer tussen heel en aarde? Tijdens dit event zullen drie sprekers (Dirk Lippens, arts, Jackie Crince, energetisch therapeut en coach, en Willem Glaudemans) hun visie hierover met je delen. Er komen diverse zaken aan de orde zoals signalen van overledenen, hoe ga je om met de emoties na een overlijden en wat betekent de dood nou precies? Het dag-event vindt zaterdag 20 oktober plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Je krijgt helderheid en inzichten, zodat jij weer je eigen plek kunt innemen

Familieopstellingen

Tijdens deze workshop geven Gerla van den Hoven (coach) en Jackie Crince (energetisch therapeut en coach) je inzicht in wat er zich in de diepere lagen binnen families afspeelt. Je krijgt antwoord op de vragen waarom jij je anders voelt, niet lekker in je vel zit of elke keer weer in zo’n net van emoties terechtkomt. Je krijgt helderheid en inzichten, zodat jij weer je eigen plek kunt innemen. Er zal een last van je schouders vallen. De workshop wordt zaterdag 10 november van 10.00 tot 16.00 uur gehouden.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in één van de evenementen die Jackie organiseert? Op de website van Jouw Lijf & Leven vind je alle informatie over hoe je je ervoor kunt aanmelden. Je kunt overigens ook persoonlijk gecoacht worden door Jackie.

Datum: 24 september 2018